Κεντρική Ελευσίνα “Παιχνίδι χωρίς γυρισμό”

“Παιχνίδι χωρίς γυρισμό”

koustenis

koustenis

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα του Πανελευσινιακού, αφού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, επικράτησε του Κολοσσού με 75-69. Αρκετά ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Τζίμης Κουστένης στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μας. Παίζαμε ένα ματς χωρίς γυρισμό, καθώς με μία ενδεχόμενη ήττα, θα μέναμε πίσω και θα εξαρτιόμασταν από άλλα ματς. Αυτό επηρεάζει την ομάδα και τους παίκτες. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, χάσαμε το ρυθμό μας και δεν μπορούσαμε να περιορίσουμε τον Ουότερς κυρίως. Εκεί λειτούργησε ο εγωισμός των παικτών και με μπροστάρη τον Αβραμίδη που έπαιξε καλή άμυνα, ανεβάσαμε την πίεσή μας και πήραμε μία διαφορά. Τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, τα χάσαμε στον πόντο.

Δεν θέλω να σταθώ στα διαιτητικά σφάλματα γιατί κι εμείς θα βρίσκαμε αν θέλαμε. Πιστεύω πως ήταν μία δίκαιη νίκη για την ομάδα μου. Περιορίσαμε τα ατού του Κολοσσού και έτσι η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ο Κολοσσός είναι μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Φώτης Βασιλόπουλος: “Για εμάς ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Από τελικό σε τελικό είμαστε. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε στις λεπτομέρειες και μας επηρέασε στη ψυχολογία. Μπήκαμε δυνατά στην αρχή, αλλά η Ρόδος αντέδρασε. Είναι μία καλή ομάδα και το δείχνει η βαθμολογία της. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα, πήραμε κάποια διαφορά, αλλά τελικά έγινε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπου το πήρε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και καλή συνέχεια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…