Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Παλέψαμε…”

“Παλέψαμε…”

markopoulos2

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ έδειξε μαχητικό πνεύμα και ανταγωνιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά εν τέλει λύγισε κόντρα στη Λιμόζ και αποχαιρέτησε το Γιούροκαπ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλησε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του για την εν γένει προσπάθεια τους στην ευρωπαϊκή περιπέτεια της ομάδας:

“Σήμερα τελείωσε η προσπάθεια που κάναμε σαν ΠΑΟΚ στη Ευρώπη. Ανταποκριθήκαμε στα περισσότερα ματς, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μπράβο για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες της δεύτερης φάσης, ίσως να είχαμε καλύτερη τύχη. Σε αυτά τα ματς χρειάζεται και εμπειρία.

Σήμερα παίζαμε με μια γεμάτη ομάδα. Παλέψαμε όσο το δυνατό περισσότερο. Θέλαμε να μεταφέρουμε το ματς κοντά στο καλάθι γατί είχαμε πρόβλημα έξω από το τρίποντο. Χάσαμε ορισμένες μάχες. Μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν”.

Για τον αντίκτυπο του αποκλεισμού στη συνέχεια της σεζόν: “Αυτό θα δείξει. Σίγουρα υπάρχει η κούραση. Η καταπόνηση ήταν μεγάλη και αύριο το μεσημέρι καλούμαστε να έρθουμε εδώ για προπόνησή. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο (με τον Άρη)”.

Για το τάιμ που πήρε ο τεχνικός της Λιμόζ 2” πριν την κόρνα της λήξης παρά το ότι το ματς είχε κριθεί: “Ο καθένας λειτουργεί όπως σκέφτεται. Παίζουν ρόλοι και οι πόντοι αλλά και η διαφορές”.

Για το λόγο που δεν έδωσε το χέρι στον Ντουπράζ μετά το τέλος του ματς: “Ήταν τόσο μεγάλη η ένταση και η πίεση του αγώνα. Είχε προηγηθεί ένα φάουλ που δεν δόθηκε. Οι διαιτητές έδωσαν μετά φάουλ υπέρ των αντιπάλων. Ήταν μια συσσωρευμένη κατάσταση…”.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ και αν κατέστησαν αδύνατη τη νίκη: “Το αδύνατο δεν το ξέρεις. Και στο πρώτο ημίχρονο, χάναμε αλλά προηγηθήκαμε. Στη συνέχεια πήραμε διαφορά τριών πόντων. Μετά δεν αντέξαμε. Κάναμε κακές επιλογές και λάθη και η Λιμόζ έχει καλούς παίκτες. Βρέθηκε σε καλή μέρα ο Βέστερμαν που δεν μας πλήγωσε στο πρώτο παιχνίδι”.

Για το πόσο θα μπορούν να βοηθήσουν Χαριτόπουλος και Σιναντίνοβιτς στο ντέρμπι με τον Άρη: “Τον Χαριτόπουλο τον ξέρουμε. Τον άλλο δεν τον ξέρουμε, θα δούμε αναλόγως με τις συνθήκες που θα υπάρχουν στον αγώνα”.

Για την παρουσία του Λιάπη: “Ο Λιάπης όσες φορές κλήθηκε να παίξει, ανταποκρίθηκε τις περισσότερες φορές σε αυτό που θέλουμε. Έχει απειρία αλλά και ζωηράδα. Είναι ένας νέος παίκτης που έχει φλόγα και αυτό είναι σημαντικό για κάθε παίκτη”.

Για την απουσία του Μπρέμερ: “Αυτό που προσέφερε ο Μπρέμερ, δεν το προσφέρει κανείς. Όχι τόσο παικτικά αλλά για την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλες παίκτες στο πρόσωπο του. Θα δείξει στη συνέχεια”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, συμπλήρωσε: “Δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Καντού. Παίξαμε καλά, αλλά όταν φεύγαμε με πέντε πόντους, η Λιμόζ εύκολα γυρνούσε το ματς. Πρέπει να κρατήσουμε τα κεφάλια ψηλά και να συνεχίσουμε στις άλλες διοργανώσεις που έχουμε”.

Για την αναμέτρηση: “Ήταν σκληρό ματς, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πω πως δεν αντεπεξήλθαμε αλλά χάσαμε”.

Για τα… θετικά του αποκλεισμού όπως η λιγότερη κούραση: “Είχαμε στο μυαλό να περάσουμε. Το αν είναι ευεργετικό θα δείξει στη συνέχεια”.

Για τους Χαριτόπουλο και Σιναντίνοβιτς: “Ο Χαριτόπουλος έχει παίξει στην ομάδα, δεν τον φοβάμαι. Τον Σιναντίνοβιτς δεν τον ξέρω. Σίγουρα όμως θα μας βοηθήσουν στο ροτέισον”.

Για τη φυγή του Μπρέμερ: “Είναι καλός παίκτης. Μας βοήθησε πολύ, προσαρμόστηκε γρήγορα και έχει εμπειρία. Είναι μια μεγάλη απώλεια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …