Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Όσο ψηλότερα γίνεται”

“Όσο ψηλότερα γίνεται”

sakota

sakota

Να φτάσει η ΑΕΚ όσο το δυνατόν ψηλότερα στο Πρωτάθλημα, έθεσε ως στόχο ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο τεχνικός της Ένωσης, τόνισε ότι θα αντιμετωπίσουν με απόλυτο σεβασμό τον Πανιώνιο και υπογράμμισε ότι άδικα οι “κυανέρυθροι” βρίσκονται σε αυτήν τη θέση. Παράλληλα, χαρακτήρισε μεγάλο το νούμερο των 300 αγώνων σε πάγκους της Α1, ενώ δήλωσε ότι είναι ωραίο να παραμένει σε ένα πρωτάθλημα για πολύ καιρό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις το Ντράγκαν Σάκοτα στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ:
Για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης: «Καταλαβαίνουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Πανιωνίου. Θα έλεγα, ότι άδικα βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Όμως εμείς κάνουμε τα δικά μας σχέδια γι’ αυτό τον αγώνα. Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο Πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο με απόλυτο σεβασμό. Ο Πανιώνιος διαθέτει κάποιους πολύ καλούς σουτέρ και θεωρώ, ότι αυτό το ματς θα αποτελέσει ένα πολύ δύσκολο τεστ για την άμυνά μας”.

Για τον 300ό αγώνα της καριέρας του: “Όταν σκέφτεσαι αυτό το νούμερο, τότε συνειδητοποιείς ότι είναι υψηλό. Σίγουρα, αν συμπεριλαμβάνονταν και οι αγώνες της Ευρώπης, τότε αυτό το νούμερο θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Έλειπα και δέκα χρόνια στο εξωτερικό, αλλά είναι ωραίο να είσαι σε ένα Πρωτάθλημα για τόσο καιρό. Σημαίνει, ότι έχεις προσφέρει κάτι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…