Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ώρα για έργα”

“Ώρα για έργα”

athinaiou aek

athinaiou-aek

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό και κοιτάζει πλέον το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19/2). Ο Γιάννης Αθηναίου μιλώντας στο προσωπικό του μπλογκ στην ιστσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τη δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά είναι ώρα για έργα και όχι για λόγια.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο παίχτης της ΑΕΚ:

“Μετά από μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έρχεται η αναμέτρηση με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Είναι σαφές, ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δοκιμάζουμε ξανά τις αντοχές μας και τις δυνάμεις μας. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα. Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός.

Παρότι δεν είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο για προετοιμασία λόγω συγκυριών, ξέρουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο ΣΕΦ και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο.Έχω ξαναπεί, ότι η ΑΕΚ τώρα κτίζεται. Χρειάζεται υπομονή από όλους. Και είναι ευχάριστο που αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος μας και μας στηρίζει. Και με την παρουσία του και με την συμπεριφορά του. Το νιώθουμε ότι είναι δίπλα μας. Η συμβολή του στην πορεία μας είναι καθοριστική και τον ευχαριστούμε. Προχωράμε.

Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας. Και θα δώσουμε την δέουσα προσοχή για να τους υλοποιήσουμε. Πρέπει αύριο στο ΣΕΦ να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και να κάνουμε αυτά, που θα μας πει ο προπονητής μας. Είμαστε ΑΕΚ. Ξέρουμε τις απαιτήσεις της ομάδας. Βήμα βήμα θα φτάσουμε όσο ψηλότερα…

Σας ευχαριστώ

Γιάννης Αθηναίου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…