Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος ”Όλα μπορούν να γίνουν”

”Όλα μπορούν να γίνουν”

chougaz kris1

chougaz-kris1

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Κρις Χουγκάζ στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο προπονητής των ”κυανέρυθρων” έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ, τονίζοντας πως η νίκη της ήταν δίκαιη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Η νίκη της ήταν δίκαιη. Θέλαμε πολύ να κάνουμε ό,τι μπορούμε σε αυτό το ματς. Δεν θέλω να μείνω σε δικαιολογίες, στις απουσίες που είχαμε. Οι παίκτες έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια όλες αυτές τις ημέρες. Δουλέψαμε σκληρά, βάλαμε νέα πράγματα στο παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωθούμε και άλλο. Σίγουρα λείπουν άτομα.

Περίμενα καλύτερη περιφερειακή πίεση και καλύτερη αντίδραση, μετά το 70-73 του 33′. Η κούραση ενδεχομένως, να μας οδήγησε σε λάθος επιλογές. Περιμένω καλύτερη άμυνα στη συνέχεια, γιατί το σκορ δεν πρέπει να “ξεφεύγει” ξαφνικά.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι εδώ, επειδή πονάω αυτήν την ομάδα. Και την πονάω στα δύσκολα. Ήμουν εδώ και στα εύκολα. Όταν είχε ρόστερ, μπάτζετ, τα πάντα. Τότε έλειπαν πολλοί άλλοι. Τώρα στα δύσκολα, χρειάζονται όλοι. Μπορεί να με λένε τρελό. Ναι, είμαι τρελός, αλλά πρέπει να έλθουν και άλλοι τρελοί για να βγει η ομάδα από τη θέση που είναι τώρα.

Για τρεις δεκαετίες, βλέπω τον Πανιώνιο. Τον παρακολουθώ από όταν “ανέβηκε” από τη Β’ Εθνική. Έχω δει τα πάντα. Είμαστε στην πιο δύσκολη καμπή. Αυτή είναι η ώρα για να κάνουν όλοι οι Πανιώνιοι τα πάντα, ώστε να βγούμε από αυτή τη θέση. Η ομάδα μπορεί. Τα παιδιά έχουν να δώσουν πολλά. Θα πάρουμε τα ματς, με κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Είμαι αισιόδοξος πως όλα μπορούν να γίνουν. Φτάνει να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε”.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, συμπλήρωσε:

“Η νίκη της ΑΕΚ ήταν δίκαιη. Ήταν καλύτερη από εμάς. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, δουλέψαμε πολύ στη διακοπή. Έχουμε τα γνωστά προβλήματα. Σίγουρα δεν είναι λίγο να λείπει ο καλύτερος παίκτης σου. Η ΑΕΚ ωστόσο, έχει καλύτερη ποιότητα, πιο γεμάτο ρόστερ. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς”.

Για την επιστροφή του στα παρκέ: “Είμαι χαρούμενος μεν, αλλά δεν είναι στοιχείο στο οποίο μπορούμε να σταθούμε τώρα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του Πανιωνίου. Μακάρι να καταφέρω να βοηθησω περισσότερο και εγώ και όλοι, στο μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…