Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Όλα μπορούν να γίνουν”

“Όλα μπορούν να γίνουν”

chougaz panionios

chougaz-panionios

Μείζονος σημασίας παιχνίδι δίνει ο Πανιώνιος το Σάββατο (07/02) υποδεχόμενος την ισχυρή ΑΕΚ, παίζοντας ένα από τα τελευταία του “χαρτιά” του για την παραμονή καθώς σε περίπτωση ήττας τότε η κατάσταση ενδέχεται να είναι μη αναστρέψιμη και να χρειαστούν ακόμα μεγαλύτερες υπερβάσεις για να σωθεί η χρονιά.

Ο Κρις Χουγκάζ ετοιμάζεται για την πρώτη του αναμέτρηση ως τεχνικός του “ιστορικού” και τόνισε ότι προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες, η οποία θα φέρει το θετικό αποτέλεσμα αν εφαρμοσθεί σε ικανοποιητικό βαθμό:

“Ο βασικός λόγος που ήλθα στον Πανιώνιο, είναι οι δεσμοί μου με το σύλλογο. Πιστεύω ότι όσοι αγαπούν αυτήν την ομάδα, οφείλουν να είναι κοντά της, τώρα στα δύσκολα.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δουλεύουμε το τελευταίο δεκαήμερο, ώστε να καταφέρω ν απεράσω τα δικά μου στοιχεία. Πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί στην άμυνα, πιο επιθετικοί, πιο ανταγωνιστικοί. Να βγάλουμε το πάθος που απαιτείται, προκειμένου να έλθουν τα αποτελέσματα.

Τι είναι απαραίτητο να γίνει στο ματς με την ΑΕΚ; Έχουμε κάποια προβλήματα, με τον Χάνκοκ και τον Ταπούτο (έχει διάστρεμμα). Ναι μεν, η ΑΕΚ έχει πολύ πλούσιο υλικό παικτών, αλλά αν αύριο (Σάββατο 7/2) “παντρευτούν” τα στοιχεία που είπα, αν παίξουμε καλή άμυνα, αν είμαστε επιθετικοί και ταυτόχρονα πειθαρχημένοι και αν καταθέσουμε στο παρκέ το πάθος μας, τότε όλα μπορούν να γίνουν“.

Ενώ παρακίνησε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα καλώντας να δημιουργήσει μια “καυτήατμόσφαιρα για να ωθήσει τους “κυανέρυθρους“: “Θα μας βοηθήσει και η αύρα αυτού του γηπέδου που βοηθά τις ομάδες, όταν αυτές καταθέτουν τη ψυχή τους. Φυσικά, θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου που στηρίζει φέτος τον Πανιώνιο περισσότερο από ποτέ. Μαζί θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο. Θέλω να μεταφέρει στους παίκτες τον παλμό και το πάθος του. Περιμένω πως το γήπεδο θα βράζει“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…