Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο ΣΕΠΚ βράβευσε τον Ζουρνατσίδη

Ο ΣΕΠΚ βράβευσε τον Ζουρνατσίδη

zournatsidis vraveusi sepk

???? ????? ??????????

Ο ΣΕΠΚ βράβευσε τον Τέλη Ζουρνατσίδη για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ ως προπονητής. Ο Τιμ Μάνατζερ του ΠΑΟΚ, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στα πλαίσια της κοπής της πίτας του ΣΕΠΚ.

Στην ομιλία κατά τη βράβευση του, ο Ζουρνατσίδης, ευχαρίστησε όσους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια και απηύθυνε, παράλληλα, προσωπικές ευχαριστίες:

“Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών για την τιμή που μου κάνει σήμερα. Από το 1987 και για 27 συνεχή έτη βρίσκομαι στους πάγκους με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή, του πρώτου προπονητή και τα τελευταία χρόνια με την ιδιότητα του τιμ μάνατζερ. Έχω λοιπόν το προνόμιο να έχω ζήσει αυτή τη διαδικασία με διαφορετικές ιδιότητες. Μπορώ να πω λοιπόν με σιγουριά πως το επάγγελμα του προπονητή είναι το πιο δύσκολο και ταυτόχρονα το πιο όμορφο στο χώρο του αθλητισμού.

Δύσκολο γιατί ο προπονητής κάτω από οιοσδήποτε συνθήκες έχει πάντα την αποκλειστική ευθύνη το αποτελέσματος, τουλάχιστον έτσι αισθάνεται ο ίδιος αλλά και πολλές φορές έτσι βολεύει όλους τους υπόλοιπους. Την ίδια στιγμή όμως είναι και η καλύτερη δουλειά του κόσμου. Γιατί αν κάποιος αγαπάει πάρα πολύ το άθλημα έχει ηγετικές ικανότητες και είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά δεν υπάρχει ωραιότερος τρόπος από το να τα εκφράσει όλα αυτά παρά μόνο μέσω της προπονητικής. Η συνεργασία μέσα στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη, είναι όπως ο γάμος που πρέπει όσοι συμμετέχουν σε αυτόν να κάνουν ατέλειωτες υποχωρήσεις.

Όταν όμως αυτές οι υποχωρήσεις γίνονται από ικανούς ανθρώπους με εντιμότητα και αγάπη για το παιχνίδι τότε έχουμε αποτελέσματα σαν αυτά που έχουμε εμείς τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστώ όλους τους παίκτες που έχω συνεργαστεί μέχρι σήμερα. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και σε αυτούς οφείλονται όποιες επιτυχίες είχα στην προπονητική μου καριέρα. Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες οι οποίοι μου εμπιστεύθηκαν την διαχείριση των χρημάτων τους και την αγάπη τους για το Μπάσκετ. Ελπίζω να μη τους απογοήτευσα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τρεις ανθρώπους. Τον πρώτο μου προπονητή Τάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος μου έμαθε να αγαπάω το μπάσκετ, τον Θόδωρο Ροδόπουλο ο όποιος που έμαθε να αγαπάω την προπονητική και τέλος τον Σούλη Μαρκόπουλο όποιος μου έμαθε να αγαπάω τον προπονητή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…