Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ο Πανιώνιος και οι Νικς

Ο Πανιώνιος και οι Νικς

rethymno aenk koumpouras

rethymno-aenk-koumpouras

Για το αυριανό (18/2, 17:00) παιχνίδι με τον Πανιώνιο μίλησε ο Φάνης Κουμπούρας, στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο παίχτης του Ρεθύμνου αναφέρθηκε και στο All Star Game του NBA, δηλώνοντας ένθερμος οπαδός των Νιού Γιορκ Νικς.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

”Καλησπέρα από το blog για άλλη μια βδομάδα!!!

Αυτήν την φορά είναι λίγο διαφορετικά γιατί έχουν περάσει μόνο 3 μέρες από το τελευταίο blog, αφού αυτήν την αγωνιστική παίζουμε Τετάρτη και όχι Σάββατο, λόγω του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός (22/02).

Ήταν πάντως μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα αυτή που μας πέρασε, είχαμε την Τσικνοπέμπτη, είδαμε το All Star Game του NBA, τον Ζακ Λεβίν και τα φανταστικά του καρφώματα (αν και θέλαμε ο Γιάννης να κερδίσει), έφυγε ο Στουντεμάιρ από τους Νικς (ναι είμαι μεγάλος οπαδός των Νικς και κάτι έπρεπε να γίνει για να γίνουμε καλύτερη ομάδα), και το σημαντικότερο κερδίσαμε το Σάββατο στον αγώνα με τον Κόροιβο, έναν αγώνα που έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε γιατί προερχόμασταν από 5 σερί ήττες και έπρεπε να αλλάξουμε την εικόνα μας.

Ήταν ένα ματς με πάρα πολλή άγχος από την πλευρά μας, όπου αυτό φαίνεται και στο κακό ξεκίνημα με αποτέλεσμα να χάνουμε 8-22 στο δεκάλεπτο και 23-31 στο ημίχρονο! Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλύτερα και γυρίσαμε το ματς, ενώ είχαμε και την ευκαιρία να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια αλλά χάσαμε την τελευταία επίθεση. Τουλάχιστον στην παράταση παίξαμε φανταστικά και κερδίσαμε το παιχνίδι με διάφορα 12 πόντων.

Την Τετάρτη παίζουμε με τον Πανιώνιο. Μεγάλωσα εκεί. Σε αυτό το γήπεδο και αυτήν την ομάδα, άρα για εμένα πάντα είναι ξεχωριστό να γυρνάω για να παίξω εκεί! Ο Πανιώνιος είναι τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα πληρώνοντας το πολύ κακό ξεκίνημα με τα προβλήματα που είχε στην αρχή της χρονιάς. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολύ ένταση γιατί και οι 2 ομάδες θέλουμε την νίκη.

Εύχομαι να είστε καλά και να βλέπετε μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…