Κεντρική Διεθνή “Ο Λαουάλ ήθελε να φύγει”

“Ο Λαουάλ ήθελε να φύγει”

markovic

markovic-new

Στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA μίλησε ο Νέναντ Μάρκοβιτς, προπονητής της Τραμπζονσπόρ. Ο πρώην τεχνικός του ΚΑΟΔ (και του Πανιωνίου) μίλησε για τους στόχους του με την τουρκική ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γκάνι Λαουάλ, ο οποίος αποτελεί πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς:
Για την Τραμπζονσπόρ: “Το πρώτο μου ματς στον πάγκο της Τράμπζονσπορ ήταν απέναντι στην Τόφας και ήταν ένα ματς που έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που επηρεάζονται τόσο εύκολα από την πίεση. Πιστεύω ότι κάθε νέος προπονητής σε μία ομάδα πρέπει πρώτα να περάσει τις αρχές του και το πλάνο του για την ομάδα του τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Η πρώτη αντίδραση των παικτών ήταν θετική, ειδικά από την στιγμή που είδαν έναν προπονητή που του αρέσει να δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και ακολουθεί κάποιες αρχές.

Ξεκινήσαμε από εκεί και προσπαθήσαμε να χτίσουμε το παιχνίδι μας βήμα-βήμα. Επρεπε να βγούμε από την κατάσταση που βρισκόμασταν πολύ γρήγορα και όχι να βάλουμε μεγάλους στόχους. Εγω από την πλευρά μου ζήτησα υπομονή, υποσχέθηκα σκληρή δουλειά”.

Για τον Γκάνι Λαουάλ: “Ο Λαουάλ ήθελε να φύγει και να παίξει σε ένα άλλο επίπεδο. Δεν μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο σε έναν παίκτη που ήθελε να φύγει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…