Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός ”O κόσμος είναι δίπλα μας”

”O κόσμος είναι δίπλα μας”

jiankovic reding panathinaikos alba

jiankovic-reding-panathinaikos-alba

Για το διπλό στο Βερολίνο, αλλά και για την στήριξη του κόσμου που για 40 λεπτά δεν σταμάτησε να τραγουδάει, μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο άσος του ”τριφυλλιού” αναφέρθηκε επίσης και στο προσεχές παιχνίδι με τον Κολοσσό, την ερχόμενη Δευτέρα (9/2, 17:00).

Αναλυτικά όσα έγραψε:

”Καλησπέρα σε όλους,

Ήταν μια κομβικής σημασίας νίκη αυτή που πετύχαμε στο Βερολίνο. Ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε, κάτι που είχαμε επισημάνει ξανά από αυτό εδώ το βήμα.

Γράφω… τρέχοντας για να προλάβουμε το αεροπλάνο από τη Ζυρίχη για την Αθήνα. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε ένα παιχνίδι το οποίο στο τέλος πιστεύω ότι θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό.

Πέραν της πολύ καλής μας εμφάνισης στο δεύτερο ημίχρονο, καθοριστικής σημασίας ήταν και η παρουσία του κόσμου μας στις εξέδρες της O2 Arena. Ξέρετε, είναι πολύ σημαντικό όταν βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα και αγωνίζεσαι μακριά από την έδρα σου, να γυρίζεις το βλέμμα σου και να βλέπεις ένα δυναμικό κοινό να σε στηρίζει.

Ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά οφείλεις να προσπαθείς και γι αυτούς. Αν υπό κανονικές συνθήκες πρέπει να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Με τέτοια στήριξη πρέπει να δώσεις το 110%.

Τώρα, μας απασχολεί το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, αυτό με τον Κολοσσό Ρόδου. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό.

Μετά ακολουθεί το πιο κρίσιμο ματς, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, με τον Ερυθρό Αστέρα στην έδρα μας. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε προκειμένου να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας. Αυτός ήταν και ο στόχος μας από την αρχή. Να υπερασπιστούμε το σπίτι μας μας στον βαθμό του δυνατού και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μακριά από αυτή.

Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να μας βοηθήσει να φτάσουμε στην νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βλαδίμηρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…