Κεντρική NBA Νικητής στην καρδιά μας (vid)
NBA

Νικητής στην καρδιά μας (vid)

antetokounmpo dunk contest

antetokounmpo-dunk contest

Ο φετινός διαγωνισμός καρφωμάτων φαινόταν μάλλον αδιάφορος με την πρώτη ματιά, κρίνοντας από τα ονόματα των συμμετεχόντων, με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ για το ελληνικό κοινό.

Ο Ζακ ΛαΒίν φρόντισε να μετατρέψει το τελευταίo event της σαββατιάτικης βραδιάς του All Star Break σε ένα εκπληκτικό σόου. Ο 20χρονος γκαρντ των Τίμπεργουλβς έφερε εις πέρας με χαρακτηριστική ευκολία τέσσερα ασύλληπτα καρφώματα, το ένα καλύτερο από το άλλο, κερδίζοντας πανάξια τον τίτλο του κορυφαίο dunker για φέτος. Στον τελικό διαγωνίστηκε με τον Βίκτορ Ολαντίπο, των Μάτζικ ο οποίος επίσης πραγματοποίησε εντυπωσιακές ενέργειες αλλά επ’ ουδενί αναλόγου επιπέδου με τον τελικό νικητή.

lavine-dunk contest

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πρώτη του προσπάθεια, σπαταλώντας τις τρεις ευκαιρίες που του επιτρέπονταν, αλλά στο δεύτερο κάρφωμα τα πήγε εξαιρετικά σε συνεργασία με τον αδερφό του, Θανάση κάνοντας παράλληλα για ακόμα μια φορά υπερήφανους όλους εμάς που ανυψώνει το ελληνικό μπάσκετ σε επίπεδα που δεν έχει φθάσει ξανά.

Ο τέταρτος διαγωνιζόμενος, Mέισον Πλάμλι, που έπαιζε στην έδρα του, το Μπρούκλιν, “πέταξε” πάνω από τον αδερφό του, Μάιλς, αλλά δεν κέρδισε μια θέση στον τελικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…