Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Νίκη όπως κι αν έρθει”

“Νίκη όπως κι αν έρθει”

kevin langford paok

kevin langford-paok

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (28/2, 16:30) τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League, με την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου να επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Κόροιβο, όπως τόνισε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Κέβιν Λάνγκφορντ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Χρειαζόμαστε την νίκη όπως κι αν έρθει

Άλλο ένα μπλογκ αυτή την εβδομάδα. Μοιάζει να πέρασε πολύς καιρός από το προηγούμενο, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι αφού είναι ακόμη Φεβρουάριος. Είναι πάντα περίπου τέτοιος καιρός όταν νιώθω πραγματικά την ανάγκη να πάω σπίτι ή απλά να κάνω ένα διάλειμμα απ” όλους. Ο χρόνος περνάει τόσο αργά όταν φτάνεις σ” αυτό το σημείο της σεζόν. Οι μέρες είναι κατά κύριο λόγο ίδιες.

Τέλος πάντων, επιτέλους παίξαμε τον ημιτελικό του Κυπέλλου την περασμένη Κυριακή. Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι. Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά παλέψαμε κι επιστρέψαμε στο παιχνίδι για να το χάσουμε με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήταν απογοητευτικό αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένος από την προσπάθεια. Η συμπαράσταση των οπαδών μας ήταν επίσης εκπληκτική. Οπότε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σ” αυτούς.

Αυτή την εβδομάδα παίζουμε με τον Πανιώνιο, την ομάδα για την οποία έπαιξα την περασμένη σεζόν. Θα είναι καλό να δω μερικούς από τους νεαρούς παίκτες με τους οποίους έπαιξα την περασμένη σεζόν αλλά γενικά δεν έχω κάποιο θετικό συναίσθημα για τον Πανιώνιο εξαιτίας του πώς τέλειωσε η περσινή σεζόν. Θα πω απλά ότι χρειαζόμαστε την νίκη όπως κι αν έρθει αυτή.

Αυτά γι” αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω η επόμενη να έρθει γρήγορα.

Κέβιν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …