Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Νίκη με Παναθηναϊκό”

“Νίκη με Παναθηναϊκό”

tsiakos aek kosmos

tsiakos-aek-kosmos

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν άπαντες οι παίκτες της ΑΕΚ στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Γιώργος Τσιάκος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο σέντερ των “κιτρινόμαυρων” έχει ζήσει από μέσα τις τρεις διαφορετικές εποχές που βίωσε η ομάδα μέσα σε λίγους μήνες, φτάνοντας από την προσπάθεια για άνοδο, στη δύσκολη έναρξη της σεζόν και πλέον ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, όντας μέλος μιας ΑΕΚ με στόχους διάκρισης.

Ο Έλληνας άσος δηλώνει ικανοποιημένος που πλέον η ομάδα του έχει την ευκαιρία να παίζει ματς όπως αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ να σταθεί στο πλευρό των παικτών.

Αναφερόμενος στο νέο σάιτ της ΚΑΕ, επισήμανε ότι η ομάδα έχει άτομα που την αγαπούν, κάνουν καλά τη δουλειά τους και οδηγούν την ΑΕΚ στο να μεγαλώνει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Η ομάδα έχει ανοίξει καινούρια σελίδα και έχει την δυνατότητα να παίζει τέτοιους αγώνες. Για μας, το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα. Το καλό είναι ότι όλοι οι παίκτες ξέρουμε πού βρισκόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει προσδοκίες γι’ αυτό τον αγώνα. Περιμένουμε, λοιπόν, από τους οπαδούς μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Για την ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ: “Το θετικό είναι ότι η ομάδα έχει ανθρώπους γύρω της. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες, άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν να κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Έτσι, γίνεται ευκολότερη και η δική μας δουλειά. Το σάιτ δημιουργεί νέες προοπτικές, και ευελπιστούμε να δικαιώσει τις προσδοκίες της ομάδας και των οπαδών”.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…