Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Να τρέξουμε τον Άρη”

“Να τρέξουμε τον Άρη”

giannis georgallis apollon

giannis-georgallis-apollon

Για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί μεταξύ του Απόλλωνα και του Άρη έγραψε στο blog του και την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Γιάννης Γεωργαλλής. Ο γκαρντ του Απόλλωνα πιστεύει πως ο κόσμος θα βρεθεί στο γήπεδο της Περιβόλας για να στηρίξει την ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στην μεγάλη νίκη απέναντι στην Ελευσίνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Να μην έχουμε απώλειες στην έδρα μας

Την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Ελευσίνα είχαμε πει ότι το άγχος και η πίεση για τη νίκη θα είναι στην άλλη ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος κατακτήσαμε μια δύσκολη νίκη για τη συνέχεια. Αλλά για να έχει μεγάλη αξία η εκτός έδρας νίκη στην Ελευσίνα πρέπει να κερδίσουμε τον Άρη και να μην έχουμε απώλειες μέσα στην έδρα μας. Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολος…

Φέροντας στο μυαλό μου το παιχνίδι της Ελευσίνας δεν μπορώ να μην σταθώ στο τρίποντο του Μ. Ελ Αμίν. Ήταν σε πολύ καλή μέρα ο συμπαίκτης μου και είχε βάλει 2-3 «μεγάλα» καλάθια πριν απ’ αυτό. Η εντολή του κόουτς Βετούλα ήταν να πάει η μπάλα στα χέρια του. Το έχει ξανακάνει και δικαιωθήκαμε. Πίστευα ότι θα μπει το καλάθι γιατί το κάνει και στην προπόνηση με επιτυχία. Θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει, αλλά ήμασταν τυχεροί κι αυτό μετράει…

Δεν μας έλειψαν τα προβλήματα στην εβδομάδα που πέρασε. Δυο-τρία παιδιά ήταν άρρωστα, άλλοι είχαν μικροτραυματισμούς. Αυτά όμως τα είχαμε και πριν από το παιχνίδι με την Ελευσίνα.

Στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη πρέπει να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι. Ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος και ο Άρης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Είναι μια σκληρή ομάδα. Δεν πρέπει να χάσουμε βαθμό μέσα στην έδρα μας.

Πρέπει να «τρέξουμε» τον Άρη και να μην τον αφήσουμε να επιβάλλει τον αργό ρυθμό του στο παιχνίδι. Έτσι θα έχουμε πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο γιατί ο Άρης είναι μια ομάδα που προσελκύει τους φίλους του μπάσκετ. Τα τελευταία αποτελέσματά μας έχουν φέρει χαρά στους φιλάθλους του Απόλλωνα Carna και ελπίζω ότι θα δημιουργηθεί στο κλειστό της Περιβόλας η γνωστή ατμόσφαιρα πρότυπο που έχει κάνει γνωστή την ομάδα μας σε όλη την Ελλάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…