Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Να συνεχίσουμε να παλεύουμε”

“Να συνεχίσουμε να παλεύουμε”

chougaz kris1

chougaz-kris1

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε, για την 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, από τα Τρίκαλα με 78-69 και παραμένει στην τελευταία θέση. Αρκετά προβληματισμένος εμφανίστηκε, στην συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ, ενώ μαζί του ήταν και Δημήτρης Βεργίνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Κρις Χουγκάζ: “Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, κάνει μια πολύ σημαντική προσπάθεια και σίγουρα χρειάζονται οι ομάδες της περιφέρειας. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να παλεύει, έχει περάσει πολλές δυσκολίες, έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από το καλοκαίρι με όλα αυτά που γίνανε, πρώτος στόχος ήταν η ομάδα ήταν να κατέβει να παίξει και μετά να προσπαθήσει να πατήσει στα πόδια της.

Ερχόμενος στην ομάδα που υπηρετώ χρόνια, αυτές τις τελευταίες 12 μέρες προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα αλλά για να έχουμε τύχη πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα, πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιωτικές, διορθωτικές κινήσεις έτσι ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να έχουμε περισσότερη τύχη στα αποτελέσματα στο μέλλον. Το μόνο που υπάρχει είναι το επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο γήπεδο μας, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε και σε αυτό το κομμάτι θα επικεντρωθούμε”.

Δημήτρης Βεργίνης: “Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι για μας παίζαμε με μία ομάδα που ουσιαστικά έχει τον ίδιο στόχο με μας. Είχαμε προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα της εβδομάδας που πέρασε. Βελτιώσαμε κάποια πράγματα, και ήρθαμε για να πάρουμε την νίκη που δυστυχώς δεν έγινε, είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα που επιτρέψαμε στα Τρίκαλα, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο να πάρουν τη διαφορά και τελικά να πάρουν την νίκη.

Ας είμαστε ρεαλιστές δυσκολεύει πολύ το έργο μας, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στην έδρα μας, να το κερδίσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σώσουμε αυτή τη χρονιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…