Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ”Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί”

”Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί”

soulis markopoulos

soulis-markopoulos

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται αύριο από την Καντού (11/2, 21:30), στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για την φετινή σεζόν. O Δικέφαλος βρίσκεται ήδη στην Ιταλία με δύο προπονήσεις να έχουν προγραμματιστεί, η μία για σήμερα το βράδυ (21:00) και η άλλη για αύριο το μεσημέρι (12:00). Ο Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του θέλει να εμφανιστεί ανταγωνιστική και ας μην έχει βαθμολογική σημασία το παιχνίδι για εκείνους.

Αναλυτικά όσα είπε:

”Ολοκληρώνουμε την φετινή σεζόν στη διοργάνωση με ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Το παιχνίδι εναντίον της Καντού μπορεί να μην είναι σημαντικό για εμάς για την κατάταξη αλλά όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Νομίζω ότι είχαμε μια θετική σεζόν, πήγαμε ένα βήμα παραπάνω από την περασμένη σεζόν και όλα αυτά παρά τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Θα ήθελα να τελειώσουμε την διοργάνωση με μια καλή απόδοση γνωρίζοντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα, που έχει μεγάλο κίνητρο και παίζει στην έδρα της. Φυσικά μας λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, αλλά εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια μας στην Ελλάδα“.

Κατά την άφιξη της ομάδας στην Ιταλία, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίχτες του Δικεφάλου καθώς κλήθηκαν να υπογράψουν αυτόγραφα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει πως ένας συλλέκτης αυτογράφων περίμενε την αποστολή του Δικεφάλου, για υπογραφές στο Μιλάνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …