Κεντρική Basket League Άρης “Να μείνουμε ψύχραιμοι”

“Να μείνουμε ψύχραιμοι”

aris pagkos priftis

aris-pagkos-priftis

Ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Άρη, τόνισε ότι αν οι παίκτες του ήταν πιο συγκεντρωμένοι θα είχαν κερδίσει πιο εύκολα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να παραμείνουν ψύχραιμοι όλοι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Παράλληλα χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία του με τον Βεζένκοβ, ενώ τέλος δήλωσε ότι δεν αλλάζουν οι στόχοι των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Σίγουρα ήταν μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Μας έλειψε ο Τόμας. Ο Πάσαλιτς ήταν ταλαιπωρημένος. Για αυτό η νίκη αξίζει περισσότερο. Είχαμε κακό ξεκίνημα. Στη συνέχεια η άμυνα ζώνης μαζί με τα ριμπάουντ και τα μεγάλα σουτ γύρισαν το παιχνίδι. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα είχαμε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Για μας είναι μεγάλη νίκη όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Για το που κερδήθηκε το παιχνίδι: “Είμαστε αμυντική ομάδα . Έχουμε παίκτες με γρήγορα πόδια και δυνατά κορμιά. Είχαμε τον Βεζένκοβ σε πολύ καλή μέρα. Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα”.

Για το Βεζένκοβ: “Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας, όπως με όλους. Ιδιαίτερο παιδί, πολύ συνεργάσιμος. Είναι πολύ προσγειωμένος και αυτό προέρχεται και από την οικογένειά του”.

Για το αν υπάρχει αλλαγή στόχων: “Χρειάζεται ψυχραιμία. Πολλές φορές μας κάνουν κακό τέτοιες νίκες. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Θέλουμε τα λιγότερα δυνατά έξοδα σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά για τον Άρη και παράλληλα την καλύτερη δυνατή παρουσία στο γήπεδο”.

Για το αν έπαιξαν με το χρόνο: “Η ζώνη είναι άμυνα ψυχολογίας και με τις κατοχές μεταφέραμε άγχος στον ΠΑΟΚ. Ναι πήγαμε να παίξουμε με το χρόνο. Φοβηθήκαμε, αγχωθήκαμε και ήμασταν επιπόλαιοι. Ευτυχώς δε μας κόστισε”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το πολύ καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για τη μεγάλη νίκη. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε πολλά προβλήματα. Μας έλειπε ο Τόμας όλη την εβδομάδα.

Όταν έχεις όμως τον Βεζένκοβ όλα αλλάζουν. Δε μου αρέσει να μιλάω για έναν παίκτη όμως το παιχνίδι του Βεζένκοβ. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα το παιχνίδι όμως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και πάλεψε μέχρι το τέλος.

Ξεχνάμε τη νίκη απόψε κιόλας. Δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε τελικός, ούτε κάτι το συγκλονιστικό. Πρέπει να προπονούμαστε σκληρά. Κοιτάμε το ματς με την Πάτρα.

Για τα σουτ που μπήκαν, αν ήταν θέμα ψυχολογίας: “Είναι παιχνίδι. Δε μπορείς να πεις κάτι για το σουτ. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε 0/19. Δε μπορείς να τα προκαθορίσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…