Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να μην τα παρατήσουμε”

“Να μην τα παρατήσουμε”

sloukas

sloukas

Αποφασισμένος για να αντιμετωπίσει στα ίσια την ισχυρή ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρουσιάστηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, τόνισε ότι η ήττα από την Εφές θα τους βοηθήσει να αντιδράσουν, ενώ υπογράμμισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν πρέπει να τα παρατήσουν. Παράλληλα, δήλωσε ότι έχουν δει τα λάθη τους όλοι οι παίκτες, ενώ χαρακτήρισε ταλαντούχα την ομάδα της Μόσχας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:
Για το κίνητρο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: “Το Τοπ 16 από μόνο του είναι ένα ισχυρό κίνητρο πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζεις την ΤΣΣΚΑ που είναι αήττητη. Η προηγούμενη ήττα από την Αναντολού ήταν δύσκολη για μας και θέλουμε να αντιδράσουμε”.

Για το τι πρέπει να προσέξουν: “Επιθετικά είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα, διαθέτει δυνατά… χαρτιά όπως τα γκαρντ της, αλλά έχουν και αδυναμίες τις οποίες πρέπει να χτυπήσουμε. Βασικό θα είναι να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην παρατήσουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το πλάνο μας είτε προηγούμαστε είτε βρισκόμαστε πίσω στο σκορ”.

Για την παρουσία των Χαινς και Τεόντοσιτς και το sold out: “Θεωρώ πως σε τέτοια παιχνίδια τα οποία ανήκουν στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, δε θα επηρεάσει τόσο πολύ. Έχουν περάσει καλές στιγμές εδώ, αλλά μόλις μπουν στο γήπεδο θα θέλουν να νικήσουν”.

Για το αν είναι οδηγός το κακό δεύτερο ημίχρονο με την Εφές: “Τα προηγούμενα αποτελέσματα παίζουν το ρόλο τους ιδιαίτερα μετά από μία κακή εμφάνιση. Έχουμε βγάλει συμπεράσματα, έχουμε δει τα λάθη μας και θέλουμε να τα βελτιώσουμε αρχής γενομένης από το ματς με την ΤΣΣΚΑ”.

Για το δυνατό στοιχείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: “Σίγουρα είναι το pick ‘n’ roll. Έχει ταλέντο και πολλούς δημιουργούς. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το κόψουμε και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Βέβαια έχουν και αδυναμίες όπως το αμυντικό transition”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…