Κεντρική Basket League Άρης Με Μούρτο στην Κηφισιά

Με Μούρτο στην Κηφισιά

aris proponisi

aris-proponisi

O Άρης κατηφορίζει στην Αθήνα προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με την Κηφισιά, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Basket League χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι στο Ζηρίνειο ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση στην οποία συμμετείχε και ο Σπύρος Μούρτος, ξεπερνώντας το πρόβλημα (αιμάτωμα) στον τετρακέφαλο και θα δώσει κανονικά το παρών στο αυριανό (28/02) παιχνίδι. Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ανάλυση των Κηφισιωτών μέσω βίντεο από τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του.

Στην αποστολή, που αναχωρεί αεροπορικώς στις 18:55 για Αθήνα, δεν συμπεριλήφθηκε μόνο ο τραυματίας Γιάννης Καραθανάσης.

Αναλυτικά η αποστολή: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Βασίλης Σίμτσακ, Άντριου Νέιμικ και Κώστας Χαρίσης.

Ο τεχνικός των “αρειανών“, παραχώρησε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στάθηκε στην ικανότητα της Κηφισιάς στο “πέντε εναντίον πέντε” και σημείωσε πως οι παίκτες του πρέπει να δώσουν έμφαση στο αμυντικό ριμπάουντ:

“Η Κηφισιά είναι μια ομάδα με αρκετές μεταβολές στο ρόστερ της και στα τελευταία παιχνίδια έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει το ρυθμό της. Παίζει σκληρά και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας στο σετ παιχνίδι. Εμείς κατ’ αρχήν θα πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια να μπορέσουμε να σταματήσουμε τα σημεία αναφοράς του παιχνιδιού της Κηφισιάς. Απαραίτητο στοιχείο είναι να είμαστε αποτελεσματικοί στο αμυντικό ριμπάουντ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…