Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Μάθε παιδί μου excel

Μάθε παιδί μου excel

excel doc

excel-doc

Εμείς στοίχημα δεν παίζουμε. Το αντίθετο, προσωπικά είμαι κι εναντίον του, καθώς -γενικώς- είμαι κατά και του τζόγου, και του γρήγορου πλουτισμού. Ανεξάρτητα, όμως, από αυτό, επειδή πολλοί φίλοι μου παίζουν, οφείλω να τους δώσω “σίγουρα” (έτσι δεν τα λένε) για να… πάνε ταμείο.

Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει σχετική κατηγορία, αλλά αν υπήρχε μπορούσατε με σιγουριά να βρείτε τους διαιτητές της επόμενης αγωνιστικής, για τουλάχιστον τρεις ομάδες. Δεν θα ήταν αρκετό για να παίξετε με ασφάλεια ως προς το αποτέλεσμα;

Αν, λοιπόν, έμπαινε μια κατηγορία για τον διαιτητή της επόμενης αγωνιστικής θα μπορούσατε να ποντάρετε με άνεση όλα τα χρήματά σας στο ότι (για παράδειγμα) ο Σκούτας θα σφυρίξει αγώνα του Φιλαθλητικού. Ή ότι ο Ραχιώτης θα παίξει τον Φάρο. Αφήστε που ταιριάζει και το… Μπούκας – Δούκας.

Όχι πως φταίνε τα παιδιά, ούτε ότι ευνοούν τις συγκεκριμένες ομάδες. Καμία σχέση. Αν κάποιος φταίει είναι αυτός που τους ορίζει και δεν βλέπει ότι ένας διαιτητής (δεν έχει σημασία ποιος) έχει διαιτητεύσει 6-7 αγώνες της ίδιας ομάδας.

Για να βγουν από τις καρέκλες που έχουν καθίσει θα χρειαστεί… μικροεπέμβαση, ακόμα να μάθουν να χειρίζονται ένα excel, να αποφεύγονται οι χοντράδες; Τουλάχιστον τώρα, που μπαίνουμε στα… δύσκολα, που κρίνονται πολλά κι η καχυποψία αυξάνεται

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…