Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μας στοίχισαν τα λάθη”

“Μας στοίχισαν τα λάθη”

markopoulos2

markopoulos

Σε ένα παιχνίδι που είχε συναρπαστική εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στην Αμαλιάδα και ηττήθηκε απο τον Κόροιβο με 65-61. Κυρίως στα λάθη της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής του δικεφάλου του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος,  στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη του. Δεν παίξαμε καθόλου καλά, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει τη νίκη. Είχαμε προβλήματα με τον Μαργαρίτη (στη μέση) που δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, είχαμε παρόμοιο πρόβλημα και με τον Σαλούστρο, ενώ στην πορεία του αγώνα προέκυψε πρόβλημα με τα φάουλ. Αναγκαστήκαμε να πάμε σε χαμηλά σχήματα, ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις του αγώνα.

Είχαμε και την αστοχία έξω από την γραμμή του τριπόντου, κάναμε και πολλά λάθη και σίγουρα είναι μία άσχημη ήττα για μας, αλλά γενικά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε ότι θα ξεκουραστούμε τώρα που θα έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στη βράβευσή του: “Οι γονείς μου κατάγονται από εδώ. Εγώ γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το θερμό χειροκρότημα και την διοίκηση του Κόροιβου για την βράβευση. Είναι σημαντικό για κάθε προπονητή να τον βραβεύουν, πολύ περισσότερο για μένα που είναι οι ρίζες μου από την περιοχή.”

Σε ερώτηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: “Νομίζω ότι γίνεται καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ και αυτή η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα, κόσμο και δικό της γήπεδο για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …