Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Μας δίνει ευκαιρίες ο Ιβάνοβιτς”

“Μας δίνει ευκαιρίες ο Ιβάνοβιτς”

ivanovic charalampopoulos

ivanovic-charalampopoulos

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου και άφησε για ακόμα μία φορά θετικές εντυπώσεις. Μέτρησε 7 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 23 λεπτά, αρπάζοντας την ευκαιρία που του έδωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο νεαρός φόργουορντ, μιλώντας στη σελίδα του ΠΣΑΚ, κατέστησε σαφές πως ο κόουτς των “πρασίνων” δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες, τις οποίες, αυτοί με τη σειρά τους, οφείλουν να τις εκμεταλλεύονται στο έπακρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Στον αγώνα με τον Κολοσσό έπαιξες 23 λεπτά. Θεωρείς ότι είναι το καλύτερο δώρο που σου έχει κάνει μέχρι τώρα ο coach Ιβάνοβιτς;
“Δώρα δεν υπάρχουν στο μπάσκετ. Υπάρχουν όμως ευκαιρίες και ο κόουτς μας τις δίνει. Κάθε φορά λοιπόν που μου δίνει μια ευκαιρία οφείλω να παίζω καλά για να τον δικαιώνω. Στον Παναθηναϊκό αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο άρα πρέπει πάντα να είσαι σε εγρήγορση και να δηλώνεις πανέτοιμος. Υπάρχουν μπροστά μου σπουδαίοι συμπαίκτες που έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής σε συνεχείς υποχρεώσεις κι εμείς οι νέοι είμαστε υποχρεωμένοι όταν μας ζητείται να παίζουμε καλά για να τους ξεκουράζουμε αλλά και για να ωφελούμε τους εαυτούς μας”.

Ποιος είναι ο συμπαίκτης σου, από τον οποίο παίρνεις περισσότερα πράγματα;
“Από όλους κερδίζεις πράγματα. Κι όταν είσαι μέλος του Παναθηναϊκού και διαθέτεις συμπαίκτες με πολλές εμπειρίες και υψηλές παραστάσεις αισθάνεσαι ευλογημένος γιατί βλέπεις πράγματα που αν είσαι έξυπνος και τα αξιοποιήσεις μόνο κερδισμένος θα βγεις στο μέλλον. Όταν όμως ζεις καθημερινά τον Δημήτρη Διαμαντίδη που ενώ έχει κατακτήσει τα πάντα εξακολουθεί να αγαπάει το μπάσκετ και την καθημερινή προπόνηση και να είναι τόσο ταπεινός αν και τον γνωρίζει όλος ο κόσμος δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι πολύ τυχερός”.

Τώρα ακολουθεί το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
“Όπως έχει αποδειχτεί η άμυνά μας είναι αυτή που μας δίνει τα καλά αποτελέσματα. Από την καλή μας άμυνα βρίσκουμε ισορροπία και σωστές επιλογές και στην επίθεσή μας, παίρνουμε αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική η συνταγή λοιπόν”.

Από μία πρώτη είκονα που έχεις από τον Λαβάλ, θεωρείς ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στους ψηλούς;
“Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, με σπουδαία αθλητικά προσόντα και με ικανοτητες. Μαζί με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες στη γραμμή ψηλών, που είναι επίσης εξαιρετικοί, μπορεί να μας ενισχύσει ακόμα περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…