Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κρίθηκε στις λεπτομέρειες”

“Κρίθηκε στις λεπτομέρειες”

markopoulos2

markopoulos

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, αλλά και από το πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί, εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ μίλησε και για το πρόγραμμα που διαμορφώθηκε στο Πρωτάθλημα. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε στα ριμπάουντ, ενώ χαρακτήρισε ισοδύναμες όλες τις ομάδες πλην των αιωνίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:
“Συγχαρητήρια στον Άρη. Έπαιξε πολύ σκληρά και δυνατά και πηρέ τη νίκη. Δεν κάναμε πολλές φορές τα φάουλ που έπρεπε και αυτό ίσως επηρέασε το παιχνίδι. Όμως πρόκειται για έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες”.

Για την κούραση: “Υπάρχει αυτή η περίεργη κατάσταση με τους αγώνες. Είναι αδιανόητο να γίνονται αγώνες συνεχόμενοι λες και είναι πλέι οφ. Είχαμε ταξίδι ενδιάμεσα και πίεση από την άλλη για τον αγώνα με τον Άρη. Είδατε τις μάχες που γίνονταν μέσα στο παιχνίδι. Αυτά οδηγούν στην κούραση. Όμως έπρεπε να είχαμε δει καλυτέρα κάποιες φάσεις”.

Για τα ριμπάουντ: “Χάσαμε δεκατρία στην πρώτη περίοδο και τρία ως το τέλος. Χάσαμε όμως ένα σημαντικό επιθετικό ριμπάουντ. Ωστόσο, πιστεύω, δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι. Η ομάδα όπως είδατε ήταν πολύ δυνατή”.

Για το αν υπάρχει ψυχολογική πίεση λόγω των κλειστών παιχνιδιών: “Όλες οι ομάδες εκτός, ΠΑΟ – ΟΣΦΠ είναι ισοδύναμες με μας. Είναι φυσιολογικό να πάει εκεί η διάφορα, στον πόντο. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μας”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Χρήστος Σαλούστρος, με τον άσσο του ΠΑΟΚ να δηλώνει: “Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σημαντικό ήταν το διάστημα όπου ο Άρης πήρε διαφορά στο σκορ και εκεί δύσκολα γύριζε το παιχνίδι. Ο Άρης ήταν πιο τυχερός σε κάποιες στιγμές και έτσι κέρδισε. Ήταν μία διαφορά τριών-τεσσάρων πόντων που δύσκολα καλύπτονται. Παίρνω τις ευθύνες μ για κάποια σουτ που ήταν κρίσιμα και τα έχασα”.

Για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: “Ήμαστε επαγγελματίες. Δύο παιχνίδια την εβδομάδα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και για αυτό ήμαστε στον ΠΑΟΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…