Κεντρική Ασίστ Shadow Κουκουλοφόροι των μπλογκ

Κουκουλοφόροι των μπλογκ

antonopoulos antonis

antonopoulos-antonis

Ένας εκ των δύο υποψηφίων, ο Αντώνης Αντωνόπουλος, απάντησε άμεσα στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ μας. Πήρε θέση για τα ανώνυμα μπλογκ, για τους ρουφιάνους που υβρίζουν δημοσιογράφους, χωρίς όμως να το κάνουν επώνυμα. Κρυμμένοι πίσω από ανώνυμα λαθραία τάχα μου ενημερωτικά ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς το θάρρος της γνώμης τους, αποτελούν το κατακάθι της αθλητικής (και όχι μόνο) δημοσιογραφίας.

Δημοσιεύουμε, ως ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ (και το κάνουμε με χαρά) την επιστολή – απάντηση του συναδέλφου και περιμένουμε να δείξει ανάλογη ευαισθησία ο Σωτήρης Τριανταφύλλου.

Αγαπητέ συνάδελφε,
Διάβασα μετά προσοχής το δημοσίευμα σου και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην σου απαντήσω και να μην πάρω θέση. Ξεκαθαρίζω λοιπόν τα εξής:

1) Όπως γνωρίζεις προσωπικά, όλα αυτά τα χρόνια όποτε μου… επετράπη να γράψω, το κάνω με την υπογραφή και τη φωτογραφία μου.

2) Αυτοί που γράφουν ανώνυμα σε μπλόκ και site υβρίζοντας αθλητικούς συντάκτες, δεν είναι συνάδελφοι, και δεν είναι και άντρες.

3) Έχεις υποχρέωση να καταγγείλεις και στον ΠΣΑΤ σήμερα, αλλά και δημόσια, αν κάποιος εξ αυτών έχει καταθέσει (όπως υπονοείς αν κατάλαβα καλά) και υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του συνδέσμου μας.

4) Χρησιμοποίησες πληθυντικό σημειώνοντας ότι δεν ασχολείσαι με τον ΠΣΑΤ όπως “Τον καταντήσατε…“.

Σου απαντώ ότι έχω αφιερώσει τα τελευταία 9 χρόνια της ζωής μου σε καθημερινό επίπεδο ως εθελοντής να τρέχω για τον ΠΣΑΤ. Να δίνω μάχες παντού. Να φέρνω χορηγίες για να είναι ανοιχτός ο ΠΣΑΤ (150.000 ευρώ στην προηγούμενη θητεία, 65.000 τα τελευταία 3 χρόνια). Να διεκδικώ. Να στοχοποιούμε, μάλιστα, για τον ΠΣΑΤ. Και άλλα πολλά. Μπορώ να σου γράψω αναλυτικά τί έκανα για τον ΠΣΑΤ και μετά να δω αν θα κάνεις λόγο για… κατάντια.

5) Γνωριζόμαστε χρόνια και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν σιώπησα ποτέ. Στο προκείμενο, λοιπόν, και ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στις εκλογές του ΠΣΑΤ, ως απλός στρατιώτης, ένας επαγγελματίας αθλητικός συντάκτης καλώ:

1) Όλες τις Ενώσεις Συντακτών της χώρας να πάρουν, όπως έχουν υποχρέωση, θέση άμεσα, αλλά και ουσιαστικές πρωτοβουλίες, ώστε άμεσα να γίνει πράξη το θεσμικό πλαίσιο στο διαδίκτυο. Το κρυφτούλι ΤΕΛΟΣ.
Υπάρχουν ζωές και οικογένειες πίσω από τα ανώνυμα και άνανδρα χαλκεία.

2) Η Αθλητική Δημοσιογραφία αιμορραγεί καθημερινά από τη γαλέρα και την ανεργία. Δεν έχουν θέση σε αυτή οι Κουκουλοφόροι των μπλοκ.

3) Άφησα στο τέλος τους μηχανισμούς του κράτους. Καλώ τον επικεφαλής δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, κ. Μανωλη Σφακιανάκη, να ξεσκεπάσεις άπαξ τους Κουκουλοφόρους του Τύπου.

Είμαι βέβαιος ότι ήδη έκλεισα… θέση στα αφιερώματα λάσπης και στοχοποίησης των Κουκουλοφόρων. Δεν τους αναγνωρίζω, τους προσπερνώ και τους επιστρέφω τα αρρωστημένα εσώψυχα τους.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Αντώνης Αντωνόπουλος
Α’ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ
Υποψήφιος Πρόεδρος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…