Κεντρική Ελευσίνα “Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”

“Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”

koustenis

koustenis

Ηττήθηκε τελικά, μετά από ένα ματς “θρίλερ“, η ομάδα του Πανελευσινιακού από εκείνη της Κηφισιάς με 68-67. Κοιτάμε μπροστά είπε ο χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδα της Ελευσίνας, Τζίμης Κουστένης.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Τζίμης Κουστένης: “Οι Αμερικανοί λένε πως ο φόβος της νίκης κάποιες φορές είναι μεγαλύτερος από τον εκείνον της ήττας. Ίσως να είχαμε κάτι αντίστοιχο να αντιμετωπίσουμε. Αυτό που συνέβη είναι επαναλμβανόμενο, καθώς δεν ήταν το πρώτο παιχνίδι που το πάθαμε. Το βάρος είναι μεγάλο.

Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο όπως είπε και ο Αθανασούλας είναι πολύ κρίσιμο και είναι κάτι παραπάνω από τελικός. Αν κερδίσουμε, θα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Είναι ένα παιχνίδι τελικός. Αν χάσουμε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Το σημερινό βράδυ θα είναι δύσκολο, θα το σκεφτόμαστε, αλλά από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά”.

Μιλώντας για το παιχνίδι με την Κηφισιά είπε: “Τα παιδιά έδειξαν πολύ δυνατό χαρακτήρα μετά το τρίτο δεκάλεπτο επιστρέφοντας από το -15. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά και εμείς δεν έχουμε παρά να προετοιμαστούμε για τον τελικό.
Με την Πάτρα ήμασταν μπροστά και χάσαμε σήμερα έγινε το αντίστροφο αλλά πάλι χάσαμε”.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθανασούλας τόνισε: “Ήρθαμε να παίξουμε ένα τελικό καθώς πλέον όλα τα παιχνίδια θα έχουν αυτή την μορφή για μας. Μετά από πολύ καιρό καταφέραμε να δείξουμε ένα σεβαστό πρόσωπο στην άμυνα, καταφέραμε να κρατήσουμε την Κηφισιά στους 68 πόντους μια ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο και τακτικά πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε.

Δυστυχώς στις τελευταίες αποφάσεις μας αν και ήταν σωστές είχαμε δυο ελεύθερα τρίποντα και ένα τρανζίσιον, όμως δεν ήταν εύστοχες και χάσαμε ένα παιχνίδι που το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Η ομάδα έχει ανάγκη από αποτελέσματα και βαθμούς, η καλή εμφάνιση δεν μας φτάνει. Το μόνο που πήραμε σήμερα ήταν μια ψυχολογική ένεση καθώς παίζουμε ένα παιχνίδι που η λέξη τελικός είναι λίγη για να το περιγράψει. Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος αλλά αν δεν κερδίσουμε τα πράγματα δεν θα είναι καλά για μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…