Κεντρική Basket League Αγώνες ΚΑΟΔ – Κόροιβος 78-62

ΚΑΟΔ – Κόροιβος 78-62

rob loe kaod

rob loe-kaod

Η δύναμη της έδρας…
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι παραμονής με τον Κόροιβο ο ΚΑΟΔ. Η ομάδα του Κώστα Μέξα συνέτριψε τους νεοφώτιστους στη Δράμα με 78-62 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Με τη νίκη αυτή, οι δραμινοί έπιασαν την ομάδα της Ηλείας στους 24 βαθμούς, ενώ έχουν και το πάνω χέρι σε περίπτωση που το φινάλε του πρωταθλήματος τους βρει ισόβαθμους.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Ζάρας και Παπαμακάριος με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους ηττημένους διασώθηκε ο Μάρσαλ με 18 πόντους.

Ο Κόροιβος μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός μόνο μέχρι το 12ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 27-22. Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στον ΚΑΟΔ, ο οποίος, με σερί 6-0, ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (33-22 στο 14′). Με αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Ζάρα, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με +15 (46-31) στο ημίχρονο.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος. Οι δραμινοί κυριάρχησαν πλήρως στον παρκέ, με τον Κόροιβο να αδυνατεί να βρει εύκολα τον διάδρομο προς το καλάθι και να σημειώνει μόλις 8 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΚΑΟΔ να ανεβάσει τη διαφορά στο +23 (62-39) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους απλά να ρίχνουν τη διαφορά κάτω από τους 20 πόντους.

Περισσότερα σε λίγο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
  • grant panathinaikos paok

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
  • 6145855 1

    Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

    Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…
  • mixalis lountzis olympiakos peristeri

    Περιστέρι – Ολυμπιακός 67-85

    Χωρίς να φορτσάρει και με αρκετές απουσίες πέρασε από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός – Τρ…
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

«Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …