Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Εισιτήρια για Λιμόζ και Άρη

Εισιτήρια για Λιμόζ και Άρη

paok kosmos

paok-kosmos

Ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια για τους αγώνες με τη Λιμόζ (04/02) και τον Άρη (07/02) εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι τιμές και για τους δύο αγώνες ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 στις 5μ.μ. για την 15η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης διατίθενται ήδη μέσω Internet, από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το PAOK Sports Arena

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης είναι

ΤΙΜΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP 3,4

100€

VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Για το ματς με τη Λιμόζ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 στις 8.30μ.μ. για την 5η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ στις «32» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges διατίθενται ήδη μέσω Internet, από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδδα, αλλά και από το PAOK Sports Arena…

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges είναι…

ΤΙΜΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP 3,4

100€

VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…