Κεντρική Basket League Ρέθυμνο ”Είμαστε σε καλή κατάσταση”

”Είμαστε σε καλή κατάσταση”

rethymno aenk koumpouras

rethymno-aenk-koumpouras

Για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, αλλά και για την επιστροφή Ρόλαντ Σάφτενααρ μίλησε ο Φάνης Κούμπουρας, στο blog που διατηρεί, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Επιπλέον, ο παίχτης των Κρητικών εξέφρασε την οργή και την αγανάκτηση του για το άδικο χαμό του νεαρού αθλητή του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

”Καλησπέρα για άλλη μια εβδομάδα μέσα από το blog! Αρχικά θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα περιστατικό όπου μας κάνει να νιώθουμε αγανάκτηση και οργή για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε! Ένα παιδί 17 χρονών, ο Αναστάσης Νάσης, αθλητής του ομίλου καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας έχασε την ζωή του μέσα στο γήπεδο την ώρα ενός αγώνα της ομάδας του! Διάβασα ότι το ασθενοφόρο έκανε να πάει στο γήπεδο 45 λεπτά! Πρέπει επιτέλους σε όλα τα θέματα που αφορούν παιδιά να είμαστε πολύ πιο αυστηροί στα θέματα υγείας και πάνω απ’ όλα πιο έτοιμοι για τέτοιες άσχημες καταστάσεις!!! Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του παιδιού.

ΣΑΦΤΕΝΑΑΡ IS BACK!

Μετά από άλλη μια εβδομάδα χωρίς παιχνίδι η ομάδα ανέβηκε στην Αθήνα για 2 φιλικά με την ΑΕΚ και τη Νέα Κηφισιά! Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα έδειξε πάλι τον καλό της εαυτό, μια εικόνα όπου είχαμε πολύ καιρό να εμφανίσουμε. Αυτά τα φιλικά σίγουρα μας έκαναν καλό γιατί δεν μας άφησαν να βγούμε εκτός ρυθμού που τόσο μας είχε στοιχίσει στο παρελθόν.

Στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Σάφτενααρ μετά την επέμβαση που έκανε στο μάτι και τον άφησε εκτός για περίπου 3 μήνες. Αυτά τα παιχνίδια τον βοήθησαν να βρει ρυθμό και να εγκλιματιστεί ξανά στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ψέματα αλλά μας έλειψε πάρα πολύ!

Το Σάββατο παίζουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ! Ο ΚΑΟΔ έχει δυναμώσει με τις προσθήκες του Παπαμακάριου και του Τσαλδάρη και σίγουρα χρειάζεται τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Εμείς μπορεί να ερχόμαστε από 4 σερί ήττες αλλά μετά από πολύ καιρό είμαστε ξανά όλοι μαζί, δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, ενώ είχαμε 2 βδομάδες να προετοιμαστούμε για το ματς και είμαστε σε καλή κατάσταση!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…