Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είμαστε προσγειωμένοι”

“Είμαστε προσγειωμένοι”

athinaiou aek

athinaiou-aek

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (16/2, 19:00) στο ΟΑΚΑ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Γιάννης Αθηναίου έγραψε στο μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, πως ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο στο παιχνίδι της Δευτέρας θα διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί.

Αναλυτικα όσα έγραψε:

“Πριν από μερικές ημέρες κερδίσαμε τον Πανιώνιο. Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ο Πανιώνιος ήταν μαχητικός, έπαιζε αγώνα επιβίωσης, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα και επιπλέον κερδίσαμε διότι είχαμε βάθος και ποιότητα. Σε κάθε περίπτωση, και για τον Πανιώνιο και για μας το Πρωτάθλημα είναι ακόμα μακρύ.

Μπροστά μας έχουμε τώρα τον Παναθηναϊκό. Όπως είπε μετά το ματς με τον Πανιώνιο και ο προπονητής μας, για πρώτη φορά έπειτα από καιρό δεν είμαστε το φαβορί. Αυτό έχει την εξήγησή του. Την αντιλαμβάνεται ο καθένας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυναμική του λοιπόν. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε αυτό, που μας αναλογεί με βάση τις εντολές του προπονητή μας. Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να διεκδικεί τη νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο. Πόσω μάλλον τώρα, που οι προσδοκίες μας αυξάνονται. Πάμε όμως βήμα-βήμα. Είμαστε προσγειωμένοι, είμαστε ταυτόχρονα και αποφασισμένοι.

Αυτό, που θέλω να πω είναι: Πιο σημαντική από ποτέ θα αποδειχθεί η παρουσία των οπαδών μας την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Είμαστε βέβαιοι, ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική. Τους καλούμε να μας στηρίξουν μαζικά, όπως μόνον αυτοί ξέρουν, αλλά μόνο με τη φωνή τους. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε, όπως πάντα, για το καλύτερο μέσα στο παρκέ.

Σας ευχαριστώ

Γιάννης Αθηναίου”

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…