Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ικανοποιημένος ο Σούλης

Ικανοποιημένος ο Σούλης

markopoulos2

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με ήττα το Γιούροκαπ, μη καταφέρνοντας να αποσπάσει το “διπλό” στο Καντού στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των “Last 32“. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, κάνοντας έναν απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας του “δικεφάλου” την χαρακτήρισε ικανοποιητική και συνεχάρη τους παίκτες του τόσο για τη σημερινή εμφάνιση όσο και για για την εν γένει παρουσία του στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση:

“Συγχαρητήρια στην Καντού για τη νίκη της και της εύχομαι καλή συνέχεια στη διοργάνωση. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, κάναμε προσπάθεια για να πραγματοποιήσουμε το παιχνίδι μας, αν και δεν είχαμε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κουραστήκαμε, κάναμε και ορισμένες λανθασμένες επιλογές και ήρθε η ήττα.

Ανταποκριθήκαμε πλήρως στους στόχους που είχαμε βάλει στη διοργάνωση. Σε όλα τα παιχνίδια (εκτός από τους δύο αγώνες μας στη Ρωσία) ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και με σοβαρούς τραυματισμούς. Νομίζω ότι ολοκληρώνουμε την παρουσία μας στη διοργάνωση με όμορφο τρόπο και σίγουρα μας μένει ικανοποίηση για το πρόσωπο που δείξαμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…