Κεντρική Διεθνή Η παρουσίαση του Κάντζι

Η παρουσίαση του Κάντζι

kadji sassari parousiasi

kadji-sassari-parousiasi

Ο Κένι Κάντζι υπέγραψε το συμβόλαιο του και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την Σάσαρι. Ο πρώην παίκτης των Τρικάλων πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Α1 και η ιταλική ομάδα τον “έκλεισε” με αστραπιαίες κινήσεις, θέλοντας να ενισχύσει άμεσα τη ρακέτα της.

Ο Καμερουνέζος σέντερ, που μέτρησε 11.7 πόντους και 5.6 ριμπάουντ μέσο όρο στην Basket League, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την μετακόμιση του στη γειτονική χώρα χαρακτηρίζοντας τη μεταγραφή του στη Σάσαρι ως το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Θεωρώ δεδομένο ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Η μεταγραφή μου στη Σάσαρι είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Αγωνίζομαι στο “4” και στο “5” και είμαι έτοιμος να θέσω εαυτόν στη διάθεση της ομάδας και του προπονητή μου. Παρακολούθησα κάποια ματς της Σάσαρι όπως αυτό κόντρα στη Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα και την Μπάνβιτ για το Γιούροκαπ” τόνισε αρχικά ο 30χρονος στη συνέντευξη Τύπου και κατέληξε:

“Έχω ξεκάθαρη άποψη για τη νέα μου ομάδα, διαθέτει ταλαντούχους παίκτες και είναι ιδιαίτερα επιθετική. Υπάρχουν σπουδαίοι σουτέρ ενώ γνωρίζω τους Έντγκαρ Σόσα και Τζερόμ Ντάισον, από το κολέγιο. Γενικώς, η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική και νομίζω ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…