Κεντρική Διεθνή “Οι ομάδες γνωρίζονται καλά”

“Οι ομάδες γνωρίζονται καλά”

obradovic ivkovic

obradovic-ivkovic

Λίγες ώρες έμειναν ακόμα για να ξεκινήσει ο τελικός του Κυπέλλου Τουρκίας ανάμεσα στην Ανατολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς και την Φενέρμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός της Φενέρ μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση (22/02) στα ΜΜΕ της Τουρκίας.

Αναλυτικά:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, ειδικά για να φτάσουμε στον τελικό παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Παίξαμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Αλλά στο τέλος θεωρώ, πως αξίζαμε την πρόκριση. Έχουμε παίξει με την Αναντολού Εφές πρόσφατα και οι δύο ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη πολύ καλά. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για τη φιλοξενία που μας έδειξαν στο Γκαζιάντεπ. Παίξαμε ένα έναν εξαιρετικό ημιτελικό, στον οποίο και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν.

Τώρα θα παίξουμε με έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον τελικό. Πριν κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε για αυτό και δουλεύουμε σε μικρές λεπτομέρειες. Για αυτό το παιχνίδι, όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο χρόνος. Έχουμε μόνο μια μέρα μέχρι τον τελικό. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …