Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Οι νέοι ήταν ωραίοι (vid)

Οι νέοι ήταν ωραίοι (vid)

koniaris kolossos

koniaris - kolossos

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε την ευκαιρία, στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ, να ρίξει στη μάχη τους νεαρούς παίκτες του “τριφυλλιού”, οι οποίοι τον έβγαλαν “ασπροπρόσωπο” με την εμφάνιση τους.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αγωνίστηκε περισσότερο απ’ όλους τους μικρούς (23 λεπτά), έχοντας εξαιρετική απόδοση. Ο 18χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7 πόντους (0/1 βολές, 2/3 δίποντα, 1/5 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και τέσσερα κλεψίματα, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φίλων του Παναθηναϊκού.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πάτησε το παρκέ για 14 λεπτά, προσφέροντας 4 πόντους (2/2 βολές, 1/1 δίποντο, 0/2 τρίποντα) και 1 ριμπάουντ, ενώ αυτός, που έκλεψε την παράσταση, ήταν ο Αντώνης Κόνιαρης.

Ο 17χρονος γκαρντ, μπορεί να αγωνίστηκε μόλις για 7 λεπτά, ωστόσο πρόλαβε να μετρήσει 6 πόντους (4/4 βολές, 1/1 δίποντο, 0/2 τρίποντα), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Τέλος ο Γιώργος Διαμαντάκος βρέθηκε για 6 λεπτά στο παρκέ, σημειώνοντας στη στατιστική του 2 πόντους (2/4 βολές) και 2 ριμπάουντ.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έδωσε τόπο στα νιάτα στο τέταρτο δεκάλεπτο και σίγουρα η εικόνα ήταν ελπιδοφόρα.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης με τον Κολοσσό:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…