Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Η ευκαιρία του Διαμαντίδη

Η ευκαιρία του Διαμαντίδη

diamantidis aponomi2

diamantidis-aponomi2

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (22/2, 17:00) τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονική για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς καλέιται να πάρει ρεβάνς για τη βαριά ήττα (71-54), που είχε γνωρίσει στην Πυλαία για το ελληνικό πρωτάθλημα πριν από περίπου δύο μήνες και να εξασφαλίσει το δεύτερο “εισιτήριο” για τον τελικό της διοργάνωσης, στον οποίο ήδη βρίσκεται εδώ και καιρό ο Απόλλωνας Πάτρας.

Η αυριανή αναμέτρηση θα αποτελέσει και μία ευκαιρία για τον Δημήτρη Διαμαντίδη να σπάσει ακόμα ένα προσωπικό ρεκόρ. Εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει να επικρατήσει του ΠΑΟΚ, ο αρχηγός του “τριφυλλιού” θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον 11ο τελικό Κυπέλλου της καριέρας του.

Ο πολύπειρος Έλληνας γκαρντ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 10 συμμετοχές σε τελικούς, ενώ την πρώτη τετράδα κλείνουν άλλοι τέσσερις “πράσινοι” παίκτες, οι οποίοι έχουν αποσυρθεί από τη δράση. Ο λόγος για τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Κώστα Τσαρτσαρή και Μάικ Μπατίστ, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε 9 τελικούς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…