Κεντρική Διεθνή Η αντίδραση του Γκοκτούρκ

Η αντίδραση του Γκοκτούρκ

ataman ural

ataman-ural-xastouki

”Καζάνι που βράζει” μοιάζει να είναι η Γαλατάσαράι, των πολλών προβλημάτων. Ο Γκοκτούρκ Ουράλ έσπασε την σιωπή του και μιλάει για πρώτη φορά για το χαστούκι που δέχθηκε από τον προπονητή του, αλλά και την αντίδραση των συμπαικτών του που έμειναν άπραγοι.

”Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και καθώς έφευγα από το γήπεδο, ο προπονητής με χαστούκισε. Σοκαρίστηκα. Κανένας από τους συμπαίκτες μου δεν αντέδρασε και για να μην προκαλέσω περισσότερη ένταση προτίμησα να μείνω σιωπηλός. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τον κόουτς Αταμάν”, είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός παίχτης.

Συνέχισε βάλλοντας κατά των συμπαιχτών του, ”Ήμουν σοκαρισμένος ακόμη και την επόμενη μέρα. Λυπάμαι γιατί κανένας δεν προσπάθησε να τον σταματήσει. Εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα όπως μπορώ και μετά από αυτό το περιστατικό συνέχισα να παίζω”.

Ο Εργκίν Άταμαν τοποθετήθηκε δημόσια επί του θέματος αφήνοντας αιχμές για το όσα συμβαίνουν μέσα στα αποδυτήρια. ”Χαστούκισα τον Γκοκτούρκ. Επειδή δεν ήταν σοβαρός, απλά τον προειδοποίησα. Αυτό το γεγονός συνέβη στα αποδυτήρια. Το βασικό πρόβλημα είναι αυτό. Τι είναι τα αποδυτήρια; Τα αποδυτήρια είναι η κρεβατοκάμαρα της ομάδας. Αυτή είναι ο ξεχωριστός μας χώρος. Οι μάνατζερ οδηγούν τους νεαρούς παίκτες σε ανεύθυνες συμπεριφορές”, είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Γαλατά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…