Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ”Αισθάνομαι πολύ οικεία”

”Αισθάνομαι πολύ οικεία”

charitopoulos paok

charitopoulos-paok

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ για τρίτη φορά στην καριέρα του. Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ μίλησε στην στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, λέγοντας πως είπε αμέσως το ναι στον Δικέφαλο, χωρίς να το σκεφτεί.

”Αισθάνομαι πολύ οικεία στον ΠΑΟΚ και δεν χρειάστηκε καν να μπω στο γήπεδο για να αισθανθώ έτσι”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Δημήτρη Χαριτόπουλου. Συνέχισε λέγοντας, ”Από την στιγμή που μου είπε ο εκπρόσωπός μου ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχω παίξει πιο πολύ και αγαπάω, οπότε ήταν εύκολο να επιστρέψω”.

Για την απουσία του από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τόνισε, ”Είναι αλήθεια ότι με ενοχλεί που δεν θα παίξω στην Ευρώπη, είχα στην αρχή την εντύπωση ότι θα παίξω, αλλά ακόμη κι έτσι τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και εύχομαι να καταφέρουμε σαν ομάδα να πετύχουμε και στην Ευρώπη στα δύο παιχνίδια που απομένουν”.

Αναφερόμενος στο ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη είπε, ”Θα κάνω ντεμπούτο σε ένα ακόμη πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Άρη, ένα παιχνίδι που σίγουρα ο κάθε αθλητής θα ήθελε να αγωνιστεί. Ξανασυναντώ τον ΠΑΟΚ και σε μία εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα έχει κάνει τρομερή δουλειά, από τον προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί ήδη, αλλά και την διοίκηση και στην Ισπανία που ήμουν μάθαινα και παρακολουθούσα την εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Τέλος συμπλήρωσε, ”Πολλοί άνθρωποι μιλούσαν για τον ΠΑΟΚ εκεί που ήμουν στη Μανρέσα, έβλεπαν τα παιχνίδια στο Γιούροκαπ, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Είναι σημαντικό που ο ΠΑΟΚ είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος, είναι μέσα στο Κύπελλο και στην Ευρώπη και είναι μεγάλη πρόκληση που θα είμαι εδώ και μεγάλη ευχαρίστηση να αγωνίζεσαι με τέτοια ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …