Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ερ. Αστέρας – Ζαλγκίρις 68-70

Ερ. Αστέρας – Ζαλγκίρις 68-70

marcus williams erithros

marcus-williams-erithros

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε την Ζαλγκίρις Κάουνας στην Kombank Arena του Βελιγραδίου, για την 6η αγωνιστική του Τοπ 16 της Ευρωλίγκα. Οι Λιθουανοί κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Σερβία επικρατώντας με 70-68, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Λιθουανοί προπορεύονταν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερναν να πάρουν διαφορά ασφαλείας από τους Σέρβους. Το ημίχρονο βρήκε την Ζαλγκίρις στο +5 (39-34). Ίδιο σκηνικό και στην τρίτη περίοδο, με την Ζαλγκίρις να συνεχίζει να προπορεύεται και τον Ερυθρό Αστέρα να μην μπορεί να ακολουθήσει, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με 53-49, υπέρ των Λιθουανών.

Στην τέταρτη περίοδο οι ”ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να επιστρέψουν στον παιχνίδι μειώνοντας στους 3 (60-63), πέντε λεπτά πριν το τέλος. Οι Σέρβοι πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν, με τους Λιθουανούς να φεύγουν με το διπλό από το Βελιγράδι.

Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα δεν κατάφερε να σκοράρει έξω από την γραμμή των 6 και 75, έχοντας 0 στα 17. Κορυφαίος για τους ”ερυθρόλευκους” αναδείχθηκε ο Μαριάνοβιτς με 17 πόντους, ενώ από την πλευρά των νικητών ξεχώρισε ο Άντερσον με 22 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 34-39, 49-53, 68-70.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράντονιτς): Ουίλιαμς 9, Ρέμπιτς, Ντάνγκουμπιτς, Μίτροβιτς 4, Λάζιτς 5, Μπλάζιτς 12, Κάλινιτς 7, Μαριάνοβιτς 17, Τέγιτς, Τζένκιντς 2, Γιόβιτς 6, Ζίρμπες 6.
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (Κράπικας): Τσέρι 2 , Λεκαβίτσιους 8, Βένε , Γκουντάιτις 10, Σονγκάιλα 2, Γιανκούνας 11, Γιαβτόκας 4, Μιλάκνις 5 (1), Άντερσον 22 (2), Ουλανόβας 6.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…