Κεντρική NBA Eπιβλητική Δύση με ρεκόρ
NBA

Eπιβλητική Δύση με ρεκόρ

westbrook all star game 2015

westbrook-all star game 2015

Περίτεχνες ντρίμπλες, επιβλητικά καρφώματα, εντυπωσιακές φάσεις και ρεκόρ! Με λίγα λόγια All Star Game 2015 το οποίο βρήκε την Δύση νικήτρια με 163-158, με τους 321 πόντους να αποτελούν κορυφαία επιθετική συγκομιδή στην ιστορία των All Star Game!

Το παιχνίδι μετατράπηκε σε ένα διαγωνισμό τριπόντων καθώς οι Δυτικοί σούταραν 25/65 και οι Ανατολικοί 23/68 και με τους νικητές να υπερισχύουν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες έχοντας πρωτοπόρο τον εκπληκτικό Ράσελ Ουέστμπρουκ ο οποίος αναδείχθηκε και MVP. Ο σούπερ σταρ των Θάντερ σταμάτησε στους 41 πόντους (11/19 διπ.-5/9 τρ.-4/4 βολές) φθάνοντας ένα πόντο μακριά από το ατομικό ρεκόρ πόντων σε All Star Game που ανήκει στον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Ο Τζέιμς Χάρντεν ακολούθησε σε απόδοση με 29 πόντους (με 7/12 τρ.), 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Άξια αναφοράς είναι η επίδοση του ΛαΜάρκους Όλντριτζ ο οποίος σημείωσε 18 πόντους με 4/4 τρίποντα.

lebron-all star game 2015

Από την Ανατολή, κορυφαίος ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 30 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Κάιλ Κόρβερ με 21 πόντους και 7/12 τρίποντα.

Ιστορία έγραψαν οι Πάου (10π.-12ρ.) και Μαρκ Γκασόλ (6π.-10ρ.) που αποτελούν τα πρώτα αδέρφια που τίθενται αντιμέτωποι σε All Star Game όντες στο τζάμπολ του αγώνα.

O Δυτικοί ήταν καταιγιστικοί μέχρι τις αρχές της δεύτερης περιόδου όπου προηγήθηκαν με +20 (56-36) αλλά οι Ανατολικοί επέστρεψαν και μετέτρεψαν το παιχνίδι σε ντέρμπι στο τέλος του ημιχρόνου (82-83) περνώντας μπροστά ενώ στο τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου το παιχνίδι ήταν ισόπαλο (122-122).

Στην τελευταία περίοδο τα πράγματα σοβάρεψαν κάπως και αμφότερες οι ομάδες πάλεψαν πιο δυναμικά για τη νίκη. Οι επιθέσεις έγιναν πιο ορθόδοξες και το θέαμα πήγε “περίπατο” με τους Καρμέλο και ΛεΜπρόν να αστοχούν σε συνεχόμενα τρίποντα στο τέλος και δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση καθώς οι Δυτικοί είχαν πάρει τα ηνία του ματς και διατήρησαν την υπεροχή μέχρι τέλους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…