Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Επιστροφή στις νίκες”

“Επιστροφή στις νίκες”

linden diamantidis

liden-diamantidis

Ο Κολοσσός θέλει να τερματίσει το αρνητικό σερί τριών αγώνων, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Πάτρας, όπως τόνισε και ο Τομ Λίντεν. Μέσω του τελευταίου του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Σουηδός πάουερ φόργουορντ ανέφερε πως το κενό έδωσε την ευκαιρία στους Ροδίτες να προετοιμαστούν καλύτερα για το παιχνίδι, σημείωσε πως η άμυνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και υπογράμμισε τη δέουσα σημασία των επερχόμενων αναμετρήσεων.

Αναλυτικά το blog:

“Γεια σας και πάλι

Είμαστε λίγο απογοητευμένοι από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, καθώς δεν εμφανιστήκαμε τόσο καλοί και έτσι γνωρίσαμε την ήττα από την Ελευσίνα. Από τη μία, δεν περιμέναμε να παίξει τόσο καλά ο Πανελευσινιακός, αλλά από την άλλη και εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ενώ το αρνητικό για εμάς ήταν πως δεν είχαμε και πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, αφού δεν είχαν περάσει αρκετές μέρες από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Όμως, τώρα με τον Απόλλωνα Πάτρας είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Λόγω της διακοπής είχαμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι στον αντίπαλό μας.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα ήρθε και ένας καινούριος παίκτης στο ρόστερ, ο Τζάστιν Ρόμπινσον, ο οποίος θα μας βοηθήσει αρκετά στην άμυνα, ενώ θα μας δώσει και μία νέα διάσταση στην επίθεση. Δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν θα έχουμε τον Άγγελο Τσάμη, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Σίγουρα θα είμαστε διαφορετικοί στο ματς με τον Απόλλωνα και ειδικά στην άμυνα, όπου θα παίξουμε με πολλές προσαρμογές. Όπως είπα και πριν, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη.

Πλέον, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς, λόγω του δύσκολου προγράμματος που έχουμε μπροστά μας και ειδικά αυτά που είναι στην έδρα μας. Γι’ αυτό, θα θέλαμε για άλλη μία φορά φέτος, ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει και για να μας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Τομ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…