Κεντρική Διεθνή Επιστρέφει ο Κιριλένκο (;)

Επιστρέφει ο Κιριλένκο (;)

kirilenko penetration

kirilenko-penetration

Έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του φαίνεται πως είναι ο Αντρέι Κιριλένκο. Ο πολύπειρος Ρώσος παίχτης με δηλώσεις του στην εφημερίδα ”Sport – Express” μίλησε για την επικείμενη επιστροφή του στην ομάδα του ”στρατού”, υπογραμίζοντας πως με τους Σίξερς ήταν στα ”μαχαίρια”.

“Αν ήμουν τελειωμένος δεν θα έκανα τίποτα τώρα και δεν θα ετοιμαζόμουν να υπογράψω με νέα ομάδα”, είπε αρχικά ο Αντρέι Κιριλένκο. Συνέχισε λέγοντας, ”Πιστεύω ότι μπορώ ακόμα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και αν νιώσω ότι δεν μπορώ ή δεν θέλω πια, θα σταματήσω εκείνη την στιγμή και δεν θα το μετανιώσω ούτε λεπτό. Εκτός από λεφτά πρέπει να υπάρχει κίνητρο και δέσιμο. Και στη Μινεσοτα και στη Γιουτα υπήρχε αυτό, όχι όμως και στην Φιλαδέλφεια. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θέλησαν να με κρατήσουν, θα ήταν πεταμένα λεφτά για αυτούς”.

Για τους Σίξερς ανέφερε, ”Μετά την μεταγραφή μου στους Σίξερς επί δυο εβδομάδες δεν είχα καθόλου νέα τους. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αυτό. Κατάλαβα ότι δεν θα παίξω εκεί και ότι θα με αφήσουν ελεύθερο. Δεν πέρασα καν από ιατρικές εξετάσεις  και εννοείται ότι δεν πληρωνόμουν γιατί δεν ήθελα να παίρνω χρήματα που δεν είχα δουλέψει. Και ξαφνικά στα μέσα Δεκέμβρη οι Σίξερς άλλαξαν στάση και άρχισαν να με καλούν να πάρω μέρος σε αγώνες, πράγμα που ήταν αδύνατον. Στην ουσία δεν είχα κόντρα με τους Σίξερς αλλά η παραμονή μου εκεί ήταν μια τυπική διαδικασία”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…