Κεντρική Basket League Άρης Επίσκεψη στο μουσείου του ΧΑΝΘ

Επίσκεψη στο μουσείου του ΧΑΝΘ

aris mouseio hanth1

aris-mouseio-hanth

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από το άγχος των προπονήσεων και της καθημερινότητας είχαν οι παίχτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας του Άρη, που επισκέφτηκε το μουσείο του ΧΑΝΘ. Το παρών στην επίσκεψη έδωσαν όλοι οι παίχτες των ”κιτρινόμαυρων”, πλην του του Γιάννη Καραθανάση ο οποίος έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω των ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο.

Στο μουσείο βρέθηκε και ο διευθυντής τμήματος φυσικής αγωγής της ΧΑΝΘ, Γιώργος Πετρίδης, ενώ μετά το τέλος της ξενάγησης, παίκτες και προπονητές του Άρη υπέγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών της ΧΑΝΘ και οι ιθύνοντες του μουσείου πρόσφεραν σε όλους από ένα αναμνηστικό δώρο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε σχετικές του δηλώσεις είπε χαρακτηριστικά, ”Τη θεωρούσα υποχρέωσή μου αυτήν την επίσκεψη και για τους Έλληνες παίκτες και για τους ξένους, να έρθουν να δουν από κοντά μία πολύ σοβαρή, ανιδιοτελή και σημαντική δουλειά για το ελληνικό μπάσκετ και δη αυτό της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει ένα πολύ όμορφα ταξινομημένο και μαζεμένο υλικό. Ήταν πολύ μεγάλη μας χαρά που ήρθαμε να το δούμε από κοντά σαν ομάδα”.

Συνέχισε λέγοντας, ”Γενικά οι ξένοι παίκτες μας έχουν διάθεση για μάθηση και για να γνωρίσουν καινούργια πράγματα. Σχεδόν όλοι τους έχουν επισκεφθεί την Ακρόπολη, το Μουσείο της, το Καλλιμάρμαρο. Είναι παιδιά που έχουν στα ρεπό τους έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα και να δουν αυτά τα σημαντικά μνημεία του πολιτισμού μας”.

Αναφορικά με το παιχνίδι του Σαββάτου (28/2, 17:00) με την Νέα Κηφισιά, τόνισε, ”Είναι μια ομάδα που έχει αρκετές μεταβολές στο ρόστερ της. Υπάρχουν κάποιοι βασικοί πυλώνες στον τρόπο που παίζει και που στηρίζει το παιχνίδι της. Εμείς όπως κάθε εβδομάδα κάνουμε τη δουλειά μας και θα πάμε να αγωνιστούμε και σ’ αυτό το ματς για το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…