Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δείξαμε χαρακτήρα”

“Δείξαμε χαρακτήρα”

gist pao erithros

gist - pao - erithros

Στο χαρακτήρα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουρντ δεν παρέλειψε, πάντως, να τονίσει πως αν στη θέση του Ερυθρού Αστέρα ήταν η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης, τότε το “τριφύλλι” θα είχε χάσει.

“Ξεκινήσαμε με μεγάλη ενέργεια. Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Όμως χαλαρώσαμε. Είναι δύσκολο όταν παίρνεις τόσο μεγάλο προβάδισμα από νωρίς. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε ανάλογο πρόβλημα.

Όλες οι ομάδες παίζουν για 40 λεπτά. Με μεγαλύτερες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και ηΡεάλ Μαδρίτης θα είχαμε χάσει σήμερα. Στο τέλος καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη, χάρη στα ριμπάουντ και τη δυνατή άμυνα που παίξαμε.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι ως ομάδα. Κάναμε μεγάλο σερί στο ξεκίνημα και το προβάδισμα ήταν μεγάλο. Όταν μείναμε πίσω στο σκορ, διατηρήσαμε τη ψυχραιμία μας και δουλέψαμε ξανά ως ομάδα και αυτό ήταν το κλειδί. Πρέπει να παλέψουμε και δείξαμε χαρακτήρα σήμερα όταν το παιχνίδι… στράβωσε”, ανέφερε ο Τζέιμς Γκιστ.

Για το παιχνίδι με την Μακάμπι: “Πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Κοιτάμε τώρα την ΑΕΚ και μετά το ματς με την Μακάμπι. Πρέπει και εκεί να παίξουμε ως ομάδα. Θα είναι μεγάλο παιχνίδι. Η Μακάμπι θέλει τη ρεβάνς μετά την ήττα της. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ΑΕΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…