Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Δικαίωση Παναθηναϊκού

Δικαίωση Παναθηναϊκού

batista osfp dunk

batista-osfp-dunk

Το ΑΣΕΑΔ απένειμε -εντέλει- δικαιοσύνη. Ο Παναθηναϊκός είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ η ομάδα που περνά στον ημιτελικό (με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ), ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (22/02) στην Πυλαία. Οι “πράσινοι” δικαιώθηκαν, καθώς το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητικών Διαφορών, ανέτρεψε (γι’ άλλη μια φορά) την κατάσταση, ακυρώνοντας την πρωτόδικη απόφαση τού Αθλητικού Δικαστή.

Αν και δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα το σκεπτικό της απόφασης, ώστε να γνωρίζουμε τον λόγο που το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, αυτή ήταν η λογικότερη των αποφάσεων. Οι “πράσινοι” κέρδισαν το ματς στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με άλλο ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο (50.000 ευρώ).

Αυτή είναι η τελική έκβαση της ιστορίας, όσον αφορά στο δικαστικό της μέρος. Είναι λογικό να ακολουθήσουν εκατέρωθεν δηλώσεις, ενώ σε ότι έχει να κάνει σε σχέση με το αγωνιστικό, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς αυτήν την ώρα απολογείται στον Αθλητικό Δικαστή, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Άρη.

Από τη στιγμή που έχει οριστικοποιηθεί το ποιοι θα είναι στα ημιτελικά, απομένει ο ορισμός του αγώνα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι την ερχόμενη Κυριακή, ημέρα που αρχικά είχε οριστεί να γίνει ο τελικός, αλλά με όσα συνέβησαν πήγε πίσω.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…