-
Κεντρική Basket League Άρης Διαρκείας Β’ γύρου

Διαρκείας Β’ γύρου

aris kosmos

aris-kosmos

Τέθηκαν στην διάθεση του κοινού τα εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Άρη για το Β’ γύρο του πρωταθλήματος της Βasket League ΣΚΡΑΤΣ. Η διοίκηση των ”κιτρινόμαυρων” ενημερώνει τον κόσμο για τις τιμές των εισιτηρίων, η διάθεση των οποίων θα συνεχιστεί μέχρι τις 8 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Η KAE Άρης ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου θα συνεχιστεί μέχρι τις 8/3, ημέρα διεξαγωγής της εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (εκτός αν αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ).

Τα εισιτήρια διαρκείας β’ γύρου δίνουν την ευκαιρία στους φίλους του Άρης να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν, με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από τα 55 ευρώ. Τώρα που η αγωνία για το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η προσπάθεια του Άρη για διάκριση φτάνουν στην κορύφωσή τους, η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της για να πετύχει τους στόχους της.

Αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας β’ γύρου, οι φίλαθλοι του Άρη θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες με ΚΑΟΔ, Κόροιβο Αμαλιάδας, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όπως και όλες τις αναμετρήσεις των πλέι οφ, όπου εφόσον η ομάδα μας καταφέρει να προχωρήσει, το κέρδος για τον κόσμο θα είναι μεγαλύτερο, με περισσότερα ντέρμπι στο ”μενού”.

Κλείσε τη θέση σου στο ”Nick Galis Hall” για να μη χάσεις την κορύφωση της προσπάθειας του Άρη για διάκριση στο φετινό ”μαραθώνιο”.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ