Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών ”Διαφορετικό παιχνίδι”

”Διαφορετικό παιχνίδι”

giannis georgallis apollon

giannis-georgallis-apollon

Το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου (14/2), με αντίπαλο τον Άρη σχολίασε ο Γιάννης Γεωργαλλής, στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο παίχτης των Πατρινών δεν έμεινε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στις εξέδρες του γηπέδου. Τέλος, αναφέρθηκε στο αυριανό (18/2, 19:00) παιχνίδι με την Νέα Κηφισιά, τονίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι του ημιτελικού στο Κύπελλο.

Aναλυτικά όσα έγραψε:

”Γνωρίζαμε ότι ο Άρης είναι μια σκληρή ομάδα και μας το έδειξε αυτό για τρία δεκάλεπτα. Νομίζω όμως ότι ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Η μια ομάδα προσπαθούσε να ”καταστρέψει” το παιχνίδι της άλλης, όπως είπε και ο κόουτς Βετούλας μετά το τέλος του αγώνα.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο καταφέραμε να ξεμπλοκάρουμε την άμυνα του Άρη και με κάποιες προσωπικές επιθετικές ενέργειες πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία πριν από το παιχνίδι. Γνωρίζαμε με λεπτομέρειες τι κάνει ο Άρης στην επίθεση. Βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες και σωστές επιλογές στην επίθεση χτίσαμε μια διαφορά 10 πόντων που στο τέλος έγινε 16.

Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό σκορ. Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του αγώνα και θα έλεγα ότι μάλλον αδικεί τον αντίπαλό μας. Αυτό όμως είναι το τελικό σκορ και συνεχίζουμε…

Θέλω να σχολιάσω και όσα έγιναν στις κερκίδες με τους οπαδούς του Άρη. Δεν ξέρω ποιος έφταιγε και δεν με απασχολεί. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι δεν μου άρεσε. Είδαμε όμως ότι μετά το τέλος του μικροεπεισοδίου δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα ούτε από τους Πατρινούς φιλάθλους ούτε από τους Αρειανούς. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε φιλάθλους των άλλων ομάδων στο γήπεδό μας. Αυτό είναι ο αθλητισμός!

Έχουμε μπροστά μας μια εμβόλιμη αγωνιστική και δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιους ρυθμούς, όπως συμβαίνει με τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Οφείλαμε να προσαρμοστούμε γρήγορα, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να ξεκουράσουμε τα κορμιά μας ώστε στο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Το ίδιο ισχύει φυσικά για όλες τις ομάδες που δεν αγωνίζονται στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Η Κηφισιά έχει αλλάξει αρκετά πρόσωπα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και από το μεταξύ μας παιχνίδι στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Είναι μια άλλη ομάδα και ίσως να αισθάνεται πληγωμένη από τον ημιτελικό όπως είπε και ο Γάιος Σκορδίλης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη.

Δεν ξέρω αν θα έλθει για να πάρει εκδίκηση, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε άλλη μια νίκη κρατώντας αλώβητη την έδρα μας, εκτός από τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Με αυτή τη νίκη θα φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας που είναι μια πολύ καλή θέση στην οκτάδα.

Ο Μαυροειδής είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών της Κηφισιάς, έχει όμως και άλλους έμπειρους παίκτες. Νομίζω ότι θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…