Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός ”Διαφορετικό παιχνίδι”

”Διαφορετικό παιχνίδι”

vladimir jankovic boban jankovic nesa ilic crvena zvezda panathinaikos

vladimir-jankovic-boban-jankovic-nesa-ilic-crvena-zvezda-panathinaikos

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (13/2, 21:45) του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς θυμήθηκε την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Σέρβοι, στο περσινό μεταξύ τους παιχνίδι στην Hala Pioneer. Η ομάδα του Βελιγραδίου τίμησε στο πρόσωπο του Βλαδίμηρου, τον πατέρα του Μπόμπαν που είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στους ”ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο mondo.rs:

”Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα, γιατί κι ο πατέρας μου έχει αγωνιστεί για τον Ερυθρό Αστέρα. Οι φίλοι της ομάδας τον θυμούνται και τον αγαπούν ακόμα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Από την άλλη όταν μπαίνω στο παρκέ, προσπαθώ να μην αφήνω τα συναισθήματά μου στην άκρη. Ποτέ δεν κοιτάω ποιος είναι ο αντίπαλός μου, αλλά προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στο έργο μας και στο τι μου έχει ζητήσει ο προπονητής μου”.

Για το αν θα είναι διαφορετική αυτή η αναμέτρηση σε σχέση με την περασμένη σεζόν: ”Υπάρχουν αρκετές διαφορές με την περασμένη σεζόν. Πρώτα απ’ όλα φέτος, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είναι από τη μεριά μας! Όταν έχεις έναν καινούριο τεχνικό, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν αρκετές αλλαγές. Ένας νέος τεχνικός, φέρνει την φιλοσοφία του στην ομάδα. Φέτος, έχουμε ένα ρόστερ με νέους και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες που είναι το μέλλον της ομάδα”.

Για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: ”Στον κόουτς αρέσει η τελειότητα. Δουλεύουμε σκληρά. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Όπου κι αν ήταν, στην Λαμποράλ, στην Μπαρτσελόνα, στη Λιμόζ είχε επιτυχίες. Δεν θα τον χαρακτήριζα σκληρό, αλλά πολύ φιλόδοξο. Όπως είπα είναι τελειομανής, μας ωθεί να δουλέψουμε σκληρά και να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι κι ως παίκτες”.

Για τον Νέλσον: ”Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είναι ένας εξαιρετικός παίκτης κι άνθρωπος. Ήταν ο… αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα κι έχει σπουδαία καριέρα. Ο χαρακτήρας του είναι μοναδικός”.

Για τον Ερυθρό Αστέρα: ”Είναι ποιοτική ομάδα και συνολικά, αλλά κι ατομικά. Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Όλα τα ματς στο Τοπ 16 είναι εξαντλητικά. Όλες οι ομάδες έχουν την ποιότητα για να φτάσουν σε μία νίκη και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί”.

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: ”Κάθε παιχνίδι είναι μία δοκιμασία για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε πρόοδο σε κάθε επίπεδο. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς μας. Πιστεύω αυτή η φιλοσοφία θα μας οδηγήσει στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…