Κεντρική Basket League Άρης ”Διαφορετικό παιχνίδι”

”Διαφορετικό παιχνίδι”

naymick aris

naymick-aris

Για δεύτερη φορά μεσα σε 7 ημέρες, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΠΑΟΚ (7/2, 17:00). Ο Άντριου Νέιμικ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ”κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, τονίζοντας ότι το ερχόμενο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο.

Αναλυτικά όσα είπε:

”Σίγουρα θα είναι διαφορετικό ματς σε σχέση με το προηγούμενο, από την άποψη ότι αυτήν τη φορά θα παίξουμε εκτός έδρας και ο κόσμος θα είναι εναντίον μας. Όμως πιστεύω ότι θα γίνει μεγάλη μάχη, όπως ακριβώς την περασμένη Κυριακή.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο καινούργιους παίκτες στο ρόστερ του και θα παρουσιαστεί ενισχυμένος. Εμείς αντιμετωπίζουμε από την πλευρά μας κάποια προβλήματα. Αυτό είναι λογικό να αλλάζει λίγο τα πράγματα, όμως για μας το πρώτο ζητούμενο παραμένει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να κυνηγήσουμε τη νίκη, η οποία αν έρθει θα μας βοηθήσει πολύ βαθμολογικά.

Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσά μας. Απλά, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το πρώτο ματς, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Είναι κάτι διαφορετικό να παίζεις με τον ίδιο αντίπαλο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και θυμίζει κάτι από playoffs».

Τι πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ για να φύγει από την Πυλαία με το ροζ φύλλο αγώνα;

”Έχουμε καλή ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παραμείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Να μην αφήσουμε την ατμόσφαιρα να μας επηρεάσει και να κάνουμε στο παρκέ ό,τι σχεδιάζουμε στις προπονήσεις. Αν τα κάνουμε αυτά, μπορούμε να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…