Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Διαφορετικά κριτήρια”

“Διαφορετικά κριτήρια”

likogiannis kolosso

likogiannis-kolosso

Ο Κολοσσός δεν τα κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο από την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, αφού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ηττήθηκε με 75-69. Ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου αρκετά δυσαρεστημένος για την ήττα της ομάδας του, αλλά και για την διαιτησία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Έχουμε τεράστια παράπονα από τους κυρίους Ξενικάκη και Γεωργιάδη. Δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο κύριος Ψαριανός προσπάθησε να κρατήσει τα προσχήματα.

Σίγουρα θα παλέψουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά η ικανότητά μας έχει και κάποια όρια. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μπάσκετ, όταν υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια στα σφυρίγματα“.

Από την πλευρά των παικτών ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε: “Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό για τη νίκη. Ξέραμε πως έχει δυνατή έδρα και πως δεν θα χαριζόταν. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο πλάνο μας και παίξαμε καλά. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε μιλήσει για την αντίδραση της Ελευσίνας, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι όσο έπρεπε και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε, καθώς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε στο τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…