Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δέουσα προσοχή”

“Δέουσα προσοχή”

mantzaris

mantzaris

Καμπανάκι κινδύνου έκρουσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις του αναφορικά με την αυριανή (27/02) αναμέτρηση κόντρα στη Μάλαγα, υπογραμμίζοντας πως αν ο Ολυμπιακός μπει χαλαρά και πιστέψει πως θα τελειώσει εύκολα την υπόθεση νίκη τότε θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

“Αν αντιμετωπίσουμε έτσι το παιχνίδι θα έχουμε πρόβλημα. Η Μάλαγα είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και στην ουσία δεν έχει τίποτα να χάσει. θα έρθει εδώ χωρίς άγχος. Δεν είναι τυχαία η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Επί 40 λεπτά παίζει το παιχνίδι της και αυτό την κάνει εξίσου επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να πάρουμε μία ακόμα σπουδαία νίκη για τη συνέχεια” ήταν τα λόγια του 25χρονου γκαρντ.

Αναφορικά με τις διαφορές συγκριτικά με το ματς του πρώτου γύρου σχολίασε: “Θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Η Μάλαγα είχε το άγχος για να πάρει τη νίκη, γιατί έπαιζε στην έδρα της. Τώρα δεν έχει άγχος και φόβο και όταν υπάρχει άγνοια κινδύνου βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Έχει αλλάξει μερικά πράγματα στην φιλοσοφία της, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα”.

Τέλος, σχετικά με το άσχημο ρεκόρ της Μάλαγα (1-6) εξήγησε πως: “Δεν πρέπει να μας δημιουργεί άγχος κι έξτρα πίεση το ρεκόρ της Μάλαγα. Για να πάρουμε μία από τις πρώτες θέσεις του Ομίλου πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και να πάμε καλά και στα εκτός. Μέχρι στιγμής στους εκτός έδρας αγώνες τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς και στα εντός έδρας παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …