Κεντρική Basket League Άρης ”Δεν βρίσκουμε δικαιολογίες”

”Δεν βρίσκουμε δικαιολογίες”

vezenkof aris

vezenkof-aris

Μία από τις χειρότερες του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Άρης, στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στο blog που διατηρεί, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο άσος των ”κιτρινόμαυρων” αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στον ΚΑΟΔ (18/2, 17:00) και δεν παρέλειψε να ευχηθεί χρόνια πολλά στους Γιάννη Καραθανάση και Άντριου Νέιμικ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

”Καλησπέρα σε όλους

Το καλό με το αυριανό ματς κόντρα στον ΚΑΟΔ είναι ότι μεσολαβεί μικρό χρονικό διάστημα από τον προηγούμενο αγώνα. Έτσι, μπορούμε να ξεχάσουμε γρήγορα την κακή εμφάνισή μας στην Πάτρα και να είμαστε αμέσως συγκεντρωμένοι στην προσεχή αναμέτρηση.

Κάνοντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας, δεν παρουσιαστήκαμε όσο ανταγωνιστικοί θα έπρεπε να δίκαια χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Δε βρίσκουμε δικαιολογίες στο ότι ήταν δύσκολο το ταξίδι και είχαμε κάποια μικροπροβλήματα. Βλέποντας τι φταίει θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε.

Όμως αυτό το ματς πέρασε στην Ιστορία. Θα προσπαθήσουμε να προστατέψουμε την έδρα μας και να παίξουμε στο 1000% ώστε να κερδίσουμε το ματς της Τετάρτης απέναντι στον ΚΑΟΔ. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία ειδικά στους τελευταίους αγώνες δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να κερδίσουμε και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του αγώνα με τον Απόλλωνα, σε άμυνα και επίθεση.

Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίξει στην προσπάθεια για τη νίκη. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάρουμε το απαραίτητο ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία .

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον συμπαίκτη μας, Γιάννη Καραθανάση, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Ακόμη, ελπίζουμε η αυριανή μέρα να είναι χαρούμενη και για τον επίσης εορτάζοντα Άντριου Νέιμικ.

Χαιρετισμούς σε όλους και σας περιμένουμε στο ”Nick Galis Hall

Αλέξανδρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…